Yeni dizi Aşkın Tarifi'nin başrolü Kadir Doğulu oldu!

Kadir Doğulu yeni diziyle ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
12 Mart 2021 - 13:20
Gündem

Küçük Sırlar dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtikten sonra Pis Yedili, Fatih Harbiye, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bana Sevmeyi Anlat, Babamın Günahları ve son olarak da Vuslat dizisinde rol alan sevilen oyuncu Kadir Doğulu'nun yeni dizi projesi belli oldu. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizi projesi Aşkın Tarifi dizisi ile resmen el sıkıştı.

21-03/12/kadir-d.png

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken senaryosunu ise Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme alıyor. "Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi. Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Çekimlerin başlamasını heyecanla bekliyorum." diyen oyuncu, dizide Fırat karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin