Yeni dizi Baraj'ın kadrosuna 3 yeni oyuncu katıldı!

Baraj dizisinin oyuncuları belli olmaya başladı.

Merve Mutlu
13 Ocak 2020 - 16:47
Gündem

Usta oyuncu Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın 1977 yılında oynadığı Baraj filminin dizi versiyonu için Yağmur Ünal ve Fatih Aksoy'un yapımcılığını yürüttüğü Baraj dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-01/13/baraj-dizisi.jpg

Türkan Şoray'ın canlandırdığı Aysel karakterini Damla Biran Yılmaz'ın canlandıracağı haberinin ardından, Tarık Akan'ın canlandırdığı Orhan karakteri için teklif alan Kerem Bürsin'in teklifi reddetmesi ile başrol Burak Yörük'ün olmuştu. Dizinin diğer karakterleri için de teklifler götürüldü ve bazı oyuncular belli oldu.

Feyyaz DumanTuna Orhan ve Sumru Yavrucuk Baraj dizisinde!

20-01/13/baraj-dizisi-kadrosu.png

24 Ocak'tan sonra çekimlerine başlanması planlanan yeni dizi Baraj, Hasan Tolga Pulat tarafından yazılıp yönetilecek. Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosuna 3 yeni isim katıldı. 4 bölüm  sonra final yapacak olan Kadın dizisinde Arif karakterini canlandıran Feyyaz Duman, "Baraj"da Nazım karakterini canlandıracak. Kadroya dahil olan diğer 2 usta isim de Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin