Yeni dizi 'Bir Yusuf Masalı' çok yakında!

Senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan yapıyor.

resim yok
25 Kasım 2013 - 12:13
Magazin

Yeni bir dizi daha yolda!

 

Senaryosunu Hakan Haksun'un yazdığı dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan yapıyor.

 

BEKLENEN TARİH

Daha önce 'Yamak Ahmet' dizisini yapan Okur Film tarafından yapımı gerçekleştirilen 'Bir Yusuf Masalı' isimli dizinin Aralık ayı içerisinde yayına girmesi bekleniyor.

 

HİKAYESİ

Dizinin konusu şöyle:

Devşirme olarak İstanbul'a gelip Paşalığa kadar yükselen amcasının peşinden Payitahta gelen bir Macar kızının bir Türk genciyle olan aşk hikayesinin anlatıldığı 'Bir Yusuf Masalı' dizisi adından da anlaşılacağı gibi masal tadında bir mahalle hikayesi.

 

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle: Ulaş Torun, Nur Erkul, Tarık Ünlüoğlu, Emin Gürsoy, Mehmet Usta, Rozet Hubeş, Burak Satıbol, Ömür Arpacı, İsmail Hakkı Ürün, Ayçin Tuyun, Berkay Akın, Şeyma Burcu Gül, Ezgi Tombul, Benian Dönmez, Tuba Erdem, Elif Nur Kerkük, Caner Kadayıfçı ve Nurullah Çelebi.

 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

Paşanın kızına vurgun kabadayısıyla, terzinin kızına talip olan fırıncısıyla, berberi, manavı, şerbetçisiyle eğlenceli bir Osmanlı mahallesinde geçen dizinin çekimlerine Düzce Belediyesi Film Platoları'nda başlandı.

İstanbul da üç ayrı konakta ve bir de çarşıda gerçekleştirilecek çekimler için hem konaklar döşendi hem de çarşı platosu yeniden dizayn edildi.[reklam]

Daha önce Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan 'Düzce Belediyesi Film Platosu' tamamen bir Osmanlı çarşısına dönüştürüldü.

Dizinin fragman çekimlerini Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yerinde izlemişti.

Çekimleri yerinde izleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce’nin tanıtımı açısından diziyi önemsediklerini belirterek ;

 

''Daha önce bu alanda İpsiz Recep dizisinin çekimleri yapılmıştı. Ancak bu dizinin tamamı bu mekanda çekilecek. Bu Düzce’de farklı bir hava oluşturacak. Dizinin asıl oyuncu kadrosunun yanında 60 kişilik yardımcı oyuncu kadrosu var ki bunlar Düzcelilerden seçildi.

 

Biz Düzce'de kalıcı olacak dizi çekimleri istiyorduk. Bir Yusuf Masalı için bu düzeyde görüşmelerimiz oldu. Güzel bir dizi olacağına inanıyorum'' demişti.

 

 

BEHZAT Ç. HAYRANLARINA KÖTÜ HABER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin