Yeni dizi Life Sentence'i tanıyalım!

The CW kanalının 2017-18 televizyon sezonunda ekranlara getirmek üzere resmi onay verdiği dizilerden birisi de "Life Sentence".

Volkan Küçükel
19 Mayıs 2017 - 14:56
Gündem

Genç kitleye yönelik dizi ve programlarıyla bilinen Amerikan ulusal kanallarından The CW'nun 2017-18 televizyon sezonunda ekranlara getirmek üzere resmi onay verdiği dizilerden birisi de "Life Sentence".

"LIFE SENTENCE" DİZİSİNİN KONUSU

Freeform'un uzun soluklu gençlik-gizem dizisi Pretty Little Liars'ın Aria'sı Lucy Hale'i kısa sürede ekranlara geri döndürecek dizinin hikayesi; Stella (Hale) ismindeki genç bir kıza ölümcül bir kanser teşhisi konulmasıyla gelişen olaylar üzerine odaklanıyor.

Öleceğini düşünerek bir süredir seçimlerini buna göre yapan ve yaşayan Stella doktorundan aslında ölmeyeceği gerçeğini öğrendikten sonra geçmişte yaptığı bu seçimlerin getirdikleriyle yaşamayı öğrenmek ve yüzleşmek zorunda kalacak.

17-05/19/life-sentence-dizi-konusu-tanitim-1495194838.png

LIFE SENTENCE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bill Lawrence'ın yapım şirketi Doozer Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Lucy Hale dışında Elliot Knight (American Gothic), Dylan Walsh (Nip/Tuck), Gillian Vigman (The Hangover), Jayson Blair (Whiplash), Brooke Lyons (The Affair) ve Carlos PenaVega (Grease: Live) gibi isimler yer alıyor.

Significant Mother dizisinin yaratcıları Erin Cardillo ve Richard Keith ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu ikili ile birlikte Bill Lawrence, Jeff Ingold, Oliver Goldstick ve Lee Toland Krieger bulunuyor.

YENİ SEZONDA EKRANLARDA OLACAK

Life Sentence böylelikle kanalın diğer yenileri süper kahraman temalı Black Lightning, Dynasty'nin yeniden çevrimi ve ordu draması Valor ile birlikte yeni sezonda ekranlarda olacak yapımlar arasına girdi.

"Life Sentence" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin