Yeni dizi White Dragon'u tanıyalım!

The Missing ve One of Us yapımcılarının elinden çıkan sekiz bölümlük yeni dizinin ismi: 'White Dragon'.

Volkan Küçükel
15 Ekim 2016 - 11:30
Magazin

ITV'den yeni bir dizi duyurusu geldi.

The Missing ve One of Us yapımcılarının elinden çıkan sekiz bölümlük yeni dizinin ismi ise 'White Dragon'.

Sektörde yeni yeni adlarını duyuran Mark Denton ve Jonny Stockwood ikilisinin yazarlığını yaptığı White Dragon iddialı ve komplo içeren bir gerilim dizisi olarak tanımlanıyor.

DUYGU YÜKLÜ SIKI BİR GERİLİM

Aynı zamanda The Missing'in yaratıcıları olan yapımcı Harry ve Jack Williams (Fleabag, One of Us) bu yeni projeyi şöyle yorumluyor:

"Mark ve Jonny'nin televizyon için hazırladıkları bu harika ilk dizilerini hayata geçirmekten dolayı mutluyuz. Karakterlerin duygu yüklü serüveniyle sıkı bir gerilimi bir araya getiren zengin ve zeki kalemleriyle izleyicileri kendilerine çekeceklerini umuyoruz."

Yazarlar Mark Denton ve Jonny Stockwood ise yeni projeleriyle ilgili "Two Brothers ve ITV ile birlikte bu heyecan verici yeni drama için birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Dizinin izleyicilerin dikkatini çekeceğini umuyoruz" ifadelerini kullandılar.

16-10/15/itv.jpg

WHITE DRAGON'UN KONUSU

Peki White Dragon'da nasıl bir hikaye bizleri bekliyor?

Profesör Jonah Mulray'ın hayatı, karısı Megan'ın Hong Kong'da bir araba kazasında ölmesi sonrasında tepetaklak olur. Megan yarım yıl kadar Hong Kong'da bulunsa da Jonah oraya hiç gitmemiştir. Küçük ve korunaklı bir hayat yaşıyan Jonah'ın uçak korkusu kendisini Londra'da tutmuştur. Ama şimdi sevdiği kadının cesedini teşhis edebilmek için okyanusu geçmek zorundadır.

Hong Kong'a ulaşmasının ardından çok geçmeden, Jonah karısıya ilgili şok edici şeyler keşfeder. Sekiz heyecan verici saat boyunca, Jonah bir komplo ağının derinlerine çekilecektir. Tamamıyla yabancı ve alışılmadık bu çevrede karısının ölümüyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarabilmek için mücadele verecektir.

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

White Dragon'un çekimlerine Asya kıtasında 2017 sonbaharında başlanacak. Henüz oyuncu kadrosu ile ilgili bir haber yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin