Seksenler'de TRT 2 Heyecanı!

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'in 197. bölüm fragmanı yayınlandı. Seksenler dizisinde neler yaşanacak? İşte Seksenler 197. bölüm fragmanı ve tüm detayları!

Oyuncu kadrosunda birçok usta ismin yer aldığı TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler, yepyeni bir bölümle birlikte izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni yayın döneminin başlamasıyla yayın serüvenine geçen sezon kaldığı yerden devam eden Seksenler bu akşam 197. bölümüyle 20.00'da TRT 1'de ekrana gelecek.

Seksenler 197. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bir haftalık meraklı bekleyişin ardından Seksenler 197. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Seksenler takipçilerini güzel bir sürpriz bekliyor.

Seksenler'de TRT Heyecanı!

Türkiye'nin son 30 yılını konu alan televizyon dizisi Seksenler'de bu akşam izleyici hoş bir sürprizle karşılaşacak. Seksenler 197. bölümde tek kanallı televizyondan çok kanallı televizyona geçiş işlenecek. O dönem için devrim niteliğinde sayılan bu gelişme dizi karakterleri tarafından coşkuyla karşılanacak. Mahalle sakinleri ilk kez yayına başlayacak olan TRT 2 kanalı için semt değiştirmeye kalkacak. Seksenler sürprizlerle dolu 197. bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin