Yeni Gelin dizisinin yönetmeni En İyi Yönetmen seçildi!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin dizisinin yönetmeni En İyi Yönetmen seçildi. Yönetmen Tülay Kocatürk, çektiği Suda Balık filmi 6 dalda aday gösterildi.

Berfu Gürle
16 Ekim 2017 - 11:49
Kültür Sanat

Yeni Gelin dizisinin yönetmeni En İyi Yönetmen seçildi. Berlin International Filmmaker Festival of World Cinema ödüllerinde geceye Türk film olarak bir tek Suda Balık filmi aday gösterildi.

17-10/16/suda-balik-filmi.jpg

Yabancı Film kategorisinde En İyi Yönetmen, En İyi Kurgu, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo ve En İyi Müzik dallarında aday gösterilerek geceye damgasını vurdu. 

6 dalda aday gösterilen dizi En İyi Yönetmen ödülünü, Aşk Yeniden ve son olarak yönetmenliğini yaptığı Show Tv'nin sevilen dizisi Yeni Gelin'in yönetmeni Tülay Kocatürk aldı. Filmin En İyi Kurgu ödülünü ise Cengiz Karadağ'a verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin