Yeni Gelin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin son bölümü ne zaman yayınlanacak?

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı Show Tv ekranlarının sevilen dizisi sezon finaline hazırlanıyor! 2018 dizi döneminin sonuna yaklaştığımız bu günlerde Yeni Gelin ne zaman final yapacak? Ayrıntılar haberimizde!

Nurşah
25 Nisan 2018 - 11:32
Yeni Bölüm

Show Tv'de her cumartesi akşamı yeni bölümleri ile izleyicileri kahkahalara boğan Yeni Gelin dizisi önümüzdeki sezon da bizlerle olacak! Bu mutlu haberin ardından, dönem sonuna gelinmesi sebebiyle sezon finalinin yaklaşıldığı ve olası final bölümü tarihinin de belli olmaya başladığı haberleri kulağımıza gelmeye başladı!

18-04/25/yeni-gelin-sezon-finali.jpg

Yeni Gelin sezon finali ne zaman?

Başrollerinde Tolga Mendi, Mustafa Avkıran ve güzel oyuncu Jessica May'i izlediğimiz Yeni Gelin her bölümü ile izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Dizinin güzel oyuncusu Jessica May de ilerleyen aylarda fotoğrafçı sevgilisi ile nikah masasına oturacak!Brezilya'da gerçekleşecek olan düğünün nikah şahidi ise sahalardan tanıdığımız Fenernahçe forması ile ünlenen bir futbolcu olacak...

 

Ekranların sevilen dizisinin sezon finali yapacağı bölüm de belirginleşiyor gibi görünüyor. Elimize ulaşan bilgilere göre Yeni Gelin 53. bölüm itibari ile 9 Haziran 2018 Cumartesi günü sezon finali yaparak gelecek dönemde izleyicileri ile buluşmak üzere ekranlara veda edecek! 28 Nisan tarihinde 47. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin sezon finali yapmasına daha 6 hafta var! 

Yeni Gelin 47. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin