Yeni Gelin'in Dilan'ı Şilan Makal oyunculuğu bırakma baskısı görüyor!

Yeni Gelin dizisinde Dilan karakterini canlandıran Şilan Makal ilginç bir açıklama yaptı.

Merve Mutlu
31 Ocak 2019 - 10:36
Magazin

Show ekranlarında bir döneme damgasını vuran Yeni Gelin dizisinde; Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi başarılı oyuncular, izleyenlere keyifli anlar yaşatmışlardı. 

Yeni Gelin dizisinin Dilan karakterine hayat veren Şilan Makal da oldukça sevilen bir oyuncuydu. Yeni Gelin dizisinin final yapmasının ardından herhangi bir projede yer almayan Şilan Makal, oldukça ilginç bir karar aşamasında. 

19-01/31/ilan-markal.jpg

Bir süredir gelen teklifleri değerlendiren Makal, ailesinden ise tarih öğretmenliğine dönme baskısı görüyor. Makal, “Oyunculuğu çok seviyorum. Kariyerimde ilerlemek istiyorum. Teklifleri de ince eleyip sık dokuyorum. Ailem ise tarih öğretmenliğine devam etmemi istiyor. ‘Bırak oyunculuğu gül gibi mesleğin var’ diyorlar. Çok ikilemdeyim” şeklinde konuştu.

Şilan Makal kimdir?

19-01/31/ilan-makal.png

1993 doğumlu olan Şilan Makal, aslen Tunceli'lidir. Beykent Üniversitesi Tarih bölümü mezunu Şilan Makal,  adını Bugün Ne Giysem yarışması ile duyurdu. Yeni Gelin dizisi ilk oyunculuk deneyimidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin