Şevval Sam'dan Yasak Elma açıklaması!

Yasak Elma'nın sevilen oyuncusu Şevval Sam kendisine dizi setinde kürk giydirilmesi ile alakalı olarak çeşitli açıklamalarda bulundu!

Nurşah
31 Ocak 2019 - 10:20
Magazin

Yasak Elma dizisinde Ender Argun karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şevval Sam'dan dizide kendisine haberi olmadan kürk giydirildiğine dair çeşitli açıklamalar geldi. Hayvan hakları konusunda duyarlı bir duruş sergileyen başarılı kadın oyuncu konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklamalarda bulundu!

19-01/31/yasak-elma-sevval-sam-kurk.jpg

Şevval Sam'dan kürk açıklaması!

Güzel kadın oyuncunun Instagram üzerinden yaptığı açıklama takipçilerinin şaşırmasına sebep oldu... Şevval Sam kürk giymeme kararını takipçileri ile paylaştı...

19-01/31/evval-sam-kurk-1548918601.jpg

Bir yaşam hakkı savunucusu olarak bilgim harici bana dizi setinde gerçek kürk giydirildiğini öğrenmekten büyük üzüntü duydum. Kürke karşıyım. Kürkü için hayvanlara işkence edilmesine kesinlikle karşıyım. Bunun çok net bir biçimde bilinmesini istiyorum. Yasak Elma dizisinde gerçek ya da imitasyon hiçbir şekilde kürklü kombin giymeme kararımı bildiririm...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin