God Friended Me 2. sezonuyla devam edecek!

God Friended Me dizisine 2. sezon onayı çıktı. Yeni sezon detayları...

Amerikan ulusal kanallarından CBS, "God Friended Me" isimli komedi dizisine yeni sezon onayı verdi.

Buna göre dizi, önümüzdeki sene 2. sezonuyla ekranlarda olacak.

Alcatraz ortak yaratıcıları Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt, yönetmen Marcos Siega ve Greg Berlanti'nin Berlanti Productions'ının arkasında olduğu dizinin yeni sezonunun bölüm sayısı ve ne zaman başlayacağı ilerleyen dönemde netlik kazanacak.

Lilien ve Wynbrandt ikilisinin senaryosunu kaleme alıp Siega'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi; inanç, varoluş ve bilimle ilgili soruları araştıran, mizahi ve ruhu şenlendirici bir yapım olarak nitelendiriliyor.

19-02/01/god-friended-me-dizisi-cbs.jpg

"GOD FRIENDED ME" KONUSU

Hikayenin merkezinde Facebook hesabındaki arkadaşlık isteği sonrasında Tanrı ile arkadaş olan ve hayatı tersine dönen sözünü sakınmayan bir ateist yer alıyor.

Kahramınımız bundan sonra Tanrı'ya yakınlığıyla farkında olmadan, çevresindeki diğer kişilerin hayatlarında ve kaderlerinde bir değişim elçisi haline gelecektir.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

God Friended Me'nin başlıca rollerini Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie ve Joe Morton gibi isimler paylaşıyor.

Lilien & Wynbrandt ikilisi Siega, Berlanti Prods'tan Berlanti ve Sarah Schechter ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin