The Neighborhood 2. sezon onayı geldi! The Neighborhood 2. sezon detayları

CBS dizisi The Neighborhood 2. sezon onayını aldı.

Amerikan ulusal kanallarından CBS'in komedi türündeki yeni sezon dizilerinden "The Neighborhood" için 2. sezon onayı çıktı.

"THE NEIGHBORHOOD" KONUSU

The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcılarından Jim Reynolds'ın senaryosunu kaleme alıp, ekranların efsane komedi dizilerinden Will & Grace'in pilot bölümünü de yönetmiş James Burrows'u yönetmen koltuğunda gördüğümüz The Neighborhood'un hikayesi; Midwest'in en dost canlısı adamı olan Dave Johnson'ın (Max Greenfield) ailesiyle birlikte Los Angeles'ta yeni bir muhite taşınmasıyla gelişen komik olayları konu ediniyor.

Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını ve dost canlısı hallerini fazla takdir etmemektedir!

19-02/01/the-neighborhood-izle.jpg

THE NEIGHBORHOOD OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Beth Behrs, Dave'ın karısı Gemma ve Cedric the Entertainer dik kafalı komşu Calvin Butler karakterlerine hayat verirlerken dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sheaun McKinney (Malcolm), Tichina Arnold (Tina), Marcel Spears (Marty Butler) ve Hank Greenspan (Grover) gibi isimler yer alıyor.

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Jim Reynolds, Aaron Kaplan, Dana Honor, Cedric the Entertainer ve Eric Rhone'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin