Yeni Hayat dizisinin kadrosuna 4 yeni oyuncu katıldı!

Yeni dizi Yeni Hayat'ın oyuncu kadrosuna 4 oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
17 Şubat 2020 - 13:02
Gündem

Başrolünde Adem karakteri ile Serkan Çayoğlu, Nevin karakteri ile Nilperi Şahinkaya ve Ece karakteri ile de Nisa Sofiya Aksongur'un yer alacağı Yeni Hayat dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çekimlerine yeni başlanan dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. 

20-02/17/yeni-hayat.jpg

Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi, zengin bir iş adamına korumalık yapan Adem'in hikayesini konu alacak. Dizinin kadın başrol oyuncusunun da Çarpışma dizisinde yıldızı parlayan Melisa Aslı Pamuk olması dizinin dikkat çekmesine neden oldu. 

Yeni Hayat dizisinin oyuncuları:

20-02/17/yeni-hayat-oyunculari.jpg

Merakla beklenen yeni dizi Yeni Hayat'ın kadrosuna yeni isimler katıldı. Açıklanan isimler Nebil Sayın, Aziz Caner İnan, İpek Filiz Yazıcı ve Begüm Akkaya oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin