Yeni komedi dizisi Living The Dream'i tanıyalım!

Cold Feet'in yapımcılarından yeni bir komedi dizisi geliyor: "Living the Dream".

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2017 - 22:48
Gündem

Cold Feet'in yapımcılarından yeni bir komedi dizisi geliyor: "Living the Dream".

LIVING THE DREAM 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sky 1 ekranlarında önümüzdeki senenin başlarında izleyicilerle buluşması planlanan altı bölümlük dizi, arkasındaki ekip ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Big Talk Productions (Cold Feet, Rev.) yapımcılığındaki Living the Dream; Philip Glenister (Life On Mars, Mad Dogs) ve Lesley Sharp (Scott & Bailey) ikilisini buluşturuyor.

Yazar/aktör Mick Ford (Single Father, The Five) tarafından senaryosu kaleme alınan Living the Dream'in ilk üç bölümünün yönetmen koltuğunda Saul Metzstein (Doctor Who; You, Me and the Apocalypse) otururken; sonraki üç bölümün yönetmeni ise Philippa Langdale (Dickensian, Skins) olacak.

17-05/29/living_the_dream.jpg

"LIVING THE DREAM" KONUSU

Living The Dream'in hikayesi; Mal (Glenister), karısı Jen (Sharp) ile iki ergen çocuğu Tina ve Freddie'den oluşan Pemberton ailesi üzerine odaklanıyor.

İngiltere'yi terk edip bir karavan parkının işletmesini devralmak için Florida'ya taşınan Pemberton ailesi kısa bir süre sonra buranın sakinlerinin alışılmışın dışında ve kaçık tipler olduğunu anlayacaktır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Glenister ve Sharp dışında ailenin genç kızı Tina rolüyle Rosie Day (Prime Suspect 1973), ailenin oğlu Freddie rolüyle Brenock O'Connor (Game of Thrones), gerçek hayatta rastlanması zor bir tip olan komşuları Rhoda karakteriyle Kim Fields (The Facts of Life), eski güreşçi Troy karakteriyle Kevin Nash (Magic Mike), parkın meraklı sakinlerinden Aiden karakteriyle Leslie Jordan (Will & Grace), Maureen karakteriyle Paula Wilcox (Mount Pleasant) ve Paul karakteriyle Jimmy Akingbola (Rev.) yer alıyor.

Dizinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda Amerika'da başlandı.

17-05/29/sky1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin