Yeni sezonda NTC Medya "Maria ve Mustafa" draması ile ses getirecek!

Yeni sezonun yeni dizilerinden biri daha belli oldu. Ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
06 Ağustos 2019 - 13:53
Yeni Bölüm

Daha önce birbirinden başarılı işlere imza atan NTC Medya, yeni dizilerinin hazırlığına da başlamış bulunuyor. Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Kaçak Gelinler, Kardeş Payı, Kaçın Kurası, Türk Malı, Mutlu Ol Yeter ve Rengarenk gibi birbirinden başarılı işler yapan NTC Medya, Maria ve Mustafa adlı dizi ile geliyor.

19-08/06/ntc-medya.jpg

2020 yılında televizyon ekranlarında olması planlanan dizi, Colombia - Türkiye ortak yapımı olacak. Yerli ve yabancı birçok başarılı ismi kadrosunda bir araya getirecek olan dizinin yönetmen koltuğunda da; Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeş Çocukları dizilerinin kurucu yönetmeni olan Faruk Teber'in oturması planlanıyor. 

19-08/06/faruk-teber.jpg

Maria ve Mustafa dizisinin senaristi de daha önce Asmalı Konak, Hayat Şarkısı ve Merhamet gibi başarılı dizilerin senaryolarını kaleme alan Mahinur Ergun olacak. Ranini'den aldığımız bu haberlere göre, henüz hangi kanalda yayınlanacağı bilinmese de 2020 yılında ekranlar;  iki farklı kültürden insanın imkansız aşkını modern bir aşk hikayesi olarak kodlayan  drama yapımı "Maria ve Mustafa"yı izleyici ile buluşturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin