Yeni sezonun iddialı dizisi Avlu oyuncu kadrosu ve konusu belli olmaya başladı!

Star Tv ekranlarına gelecek yeni sezonun iddialı dizisi Avlu oyuncu kadrosu ve konusu belli olmaya başladı.

Berfu Gürle
10 Ekim 2017 - 11:18
İptal - Onay

Limon Film'in yapımını üstlendiği, yeni sezonun iddialı dizisi Avlu oyuncu kadrosu ve konusu belli olmaya başladı. Sezona girecek birkaç dizi dışında tüm diziler uyarlama olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Avlu'da bu dizilerden biri olacak.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Dizinin yönetmenliğini ödüllü yönetmen Yüksel Aksu yapacak. Senaryosunuda Seda Altaylı Turgutlu'nun yapacağı öğrenildi. Dizininduyulmasıyla kadrsunda belli olan tek isim Nursel Köse'ydi. Diziye dahil olan diğer isimler Gamze Topuz ile Rüçhan Çalışkur oldu. Dizinin konusu ile anlaşma sağlanan kişilerin oldukça uyumlu olduğu ise iyi bir cast çalışmasının yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini gösteriyor.

Avlu Dizisi ne zaman yayınlanacak

Dizinin cast çalışmaları devam ediyor ve çekimlerin ise Kasım ayında gerçekleşeceği söyleniyor. Dizi 2017 Aralık ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

Avlu dizisi konusu

Star Tv ekranlarına gelecek olan dizi bir uyarlama olacak. Prisoner dizisi 8 sezon sürmeyi başarmış ve 1979-1986 yıllarında 692 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizinin her sezonu ilgi ile takip edilmiştir. 2013 Mayıs ayında günümüze uyarlaması Wentworth yapılmıştır. Avlu dizisi de bu dizilerin türk versiyon uyarlaması olarak ekranlara gelecek.

Wentworth dizisinde günümüz Avusturalya'sında bir kadının kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine götürülmesini anlatıyor. Bir kız çocuğu annesi olan baş karakterin kızı ile ayrılığı, yaşadığı ruhsal şoklar ve cezaevinde yaşanan güç gösterilerine nasıl tepki verdiğini anlatıyor. Dizide ayrıca mahkum-gardiyan ilişkiside gözler önüne seriliyor. 

Nursel Köse

17-10/10/nursel-kose-avlu-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

1961 doğumlu oyuncu Malatyalıdır. Almanya'da Mimarlık okumuştur. Ödüllü oyuncu en son Paramparça dizisi Keriman karakteri ile büyük bir kitleye ulaşmış olsada çok ses getirmiş birçok projede yer almıştır.

Gamze Topuz

17-10/10/gamze-topuz-avlu-oyuncu-kadrosu.png

1983 yılında dünyaya gelmiş güzel oyuncu Adana doğumludur. Bilgi Üniversitesi'nde Tv-Gazetecilik Bölümü mezunudur. Çarkıfelek'te başlayan macerası Doktorlar dizisi ile tanınmasını sağladı.

Rüçhan Çalışkur

17-10/10/ruchan-caliskur-avlu-dizisi-oyuncu-kadrosu.png

Asıl adı Zeynep Rüçhan Çalışkur'dur. 1947 yılında doğmuş sanatçı Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu ve Devlet Tiyatroları oyuncusudur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin