resim yok
24 Ocak 2012 - 00:00

 

YER GÖK AŞK'ın başarısının sırrını açıklıyoruz.
 
Habertürk'ten Memet Güler, dizinini başarısını köşe yazısına taşıdı:
 
BU kesinlikle çok önemli bir başarıdır. Üstelik yeni falan da değil Yer Gök Aşk'ın başarısı. Bunu iki sezondur yapıyor bu ekip. Fox'un dizisi, pazartesi gibi haftanın en keskin dizi savaşlarından birine sahne olan o zorlu gecede, uzun zamandır rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyor. Ve yayınlandığı kanala reyting, seyircisine de heyecan yüklü hüzünlü bir macerayı paylaşmanın keyfini tattırıyor. Peki Yer Gök Aşk, yıldız oyuncusu olmadan, reklama polemiğe girmeden bulanmadan, sessiz sedasız nasıl başardı bunu? Buyurun..
 
1- Fox bir kanalın yapması gereken en doğru hareketi yaptı ve dizinin ne yayın günü ne de saatiyle oynadı.
 
2- Dizi, dünyanın en şahane doğal platolarından birinde, Kapadokya'da başladı ve orada devam ediyor. Herhangi bir mekân değişikliğine gidilmiyor. Böylece de seyircisini kendisine iyice aşina ediyor. İzleyici, dizinin ikinci yılında kendini iyice o ailenin bir parçası gibi hissediyor.
 
3- Kim ne derse desin, Murat Ünalmış'ın bir hayran kitlesi var. Onlar Murat'ın dizisini hiçbir şeye değişmiyor.
 
4- Ekran tarihinde ilk defa Lale Devri'yle diziler arasında bir yapımdan diğerine oyuncu geçişleri yaşandı. Bu, iki diziye de büyük ivme sağladı.
 
5- Büyük evin hanım ağası Işıl Yücesoy; duru, dolu ve çok başarılı oyunculuğuyla Yer Gök Aşk'ın başarısının en önemli mimarlarındandı.
 
6- Yusuf ile Havva'nın müthiş tutkulu aşkı ve öte yandan da bir türlü kavuşamamaları izleyiciyi ekran karşısında diri tuttu.
 
7- İlk başlarda Boleyn Kızı'nın Türkiye uyarlaması havasında seyreden yapım, heyecan dozunu sürekli artırarak seyircinin gözünü ekrandan ayırmamayı başardı.
 
8- Teyzeyi canlandıran Sultan karakteri, mimikleri ve replikleriyle adeta bir fenomen haline geldi.
 
9- Yer Gök Aşk'ın ekran tarihinin en unutulmaz dizilerinden Aşmalı Konak'ın havasını taşıması, o dizinin fanatik tutkunlarını bu yapıma yöneltti.
 
10- Dizinin ilk bölümlerinde eleştirilen Birce Akalay, dizi ilerledikçe rolüne iyice oturdu ve dizinin başarısına o da önemli bir katkı sundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin