Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'tan kötü haber!

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli usta oyuncu Bahar Öztan, dört kez yendiği kolon kanserine tekrardan yakalandı! Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl? Son durumu iyi mi? Bahar Öztan öldü mü? Bahar Öztan vefat mı etti? Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan ne hastası? Hastalığı ne? Kiminle evli? Kaç çocuğu var? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
28 Mart 2023 - 16:12
Magazin

Yeşilçam'ın; Ortadirek Şaban, Doktor Civanım, Futboliye ve Aptal kahraman gibi filmlerinde yer alan gamzeli güzel Bahar Öztan 60 yaşında 5. kez kolon kanserine yakalandı! İşte sevenlerinin kalbini dağlayan sanatçının sağlık durumu hakkında detaylar...

Bahar Öztan'ın hastalığı ne? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?

23-03/28/meltem9040.jpg

Öztan, geçtiğimiz hafta "Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde... Sevenlerimden dua istiyorum" açıklamasıyla üzücü haberi sevenlerine duyurmuştu.

23-03/28/asc.jpg

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI!

İstanbul'da özel hastanede tedavi sürecine başlayan sanatçı, "Gökhan hocamla birlikte yola devam. Tedavilerim başladı. 3 aylık bir tedavi arada bir ameliyat olacağım emin ellerdeyim. Bugünümüze de şükürler olsun. Sizlerin ilginize sevginize dualarınıza teşekkür ederim. Sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı. Sonsuz sevgiler" açıklamasını yaptı.

23-03/28/2023-03-28-54.png

Saygıdeğer oyuncu Öztan, geçtiğimiz zamanlarda şu sözlerle sevenlerinden dua istemişti:

"Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım"

23-03/28/2023-03-28-55.png

 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin