Yetişkinliğe geçiş temalı Yeni Gençlik: Austin 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu, fragmanı

Netflix'in yetişkinliğe geçiş temalı reality dizisi "Yeni Gençlik: Austin (Roaring Twenties: Austin / Twentysomethings: Austin)" izleyiciyle buluştu. 1. sezon konusu, fragmanı, bölümleri...

"Aşkı yaşayın, ilkleri yaşayın, mücadeleleri yaşayın!"

Netflix'in yetişkinliğe geçiş temalı reality dizisi "Yeni Gençlik: Austin (Roaring Twenties: Austin / Twentysomethings: Austin)" izleyiciyle buluştu. Yapım, 10 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Yeni Gençlik: Austin'in 1. sezonu altısı 10 Aralık, altısı 17 Aralık'tan itibaren yayınlanmaya başlayan toplam 12 bölümden oluşuyor.

YENİ GENÇLİK: AUSTIN'İ TANIYALIM!

Yetişkinliğe geçiş temalı bu reality dizisinde 20'li yaşlarındaki Teksaslı gençler "hayat" denilen yeni bir maceraya atılıp aşka ve dostluklara yelken açıyor.

2021 sonbaharında çekilen bu yeni reality dizisinde, 8 kişi hayatta başarıya ulaşmak ve Austin, Teksas'ta yaşamak için yola çıkarken 2020'lerin Amerika'sının "yeni normali"nde gezinmeyi öğreniyor. Kadronun, yetişkin olmanın ne demek olduğunu anlamanın getirdiği tüm iniş ve çıkışları deneyimlediği bu çılgın yolculuk izleyicilere keyifli saatler vadediyor.

2020'lerde yetişkin olmak bir meydan okumadır. İş bulmak, aşkı bulmak ve dünyada yolumuzu bulmak arasındaki baskı aşılmaz görünebilir. Yeni işin bir kabusa dönüştüğünde, umudun kalp kırıklığına dönüştüğünde ve yolunu kaybetmiş gibi hissettiğinde, yaslanacak arkadaşların olması her şeyi değiştirebilir.

Ülkenin dört bir yanından geşen bu 8 kişi, Austin, Teksas'ta yetişkin yaşamına ilk adımlarını atmak için bildikleri her şeyi geride bırakırken; The Lone Star State'de kendileri için yeni bir hayata başlamaya çalışırken benzersiz bir bağ oluşturuyorlar.

21-12/30/yeni-genclik-austin-reality-dizisi.jpeg

"YENİ GENÇLİK: AUSTIN" BÖLÜMLERİ

Sezonun, süreleri 22 ile 45 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Oğullarınızı ve Kızlarınızı Saklayın" (44 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ateşle Oynuyorum" (33 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Yatağımı Kırma" (42 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Ezik Komşum" (33 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Aman Tanrım, Öpüşüyorlar!" (28 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Bunu Hiç Beklemiyordum" (30 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "İsim Koymak Gerekirse" (26 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Kapım Ardına Kadar Açık" (28 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Kapım Sana Açık Olacak" (29 dk.)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Başarı İçin Son Şans" (29 dk.)
- 1. Sezon 11. Bölüm: "Ertesi Sabah" (22 dk.)
- 1. Sezon 12. Bölüm: "Bu Sadece Başlangıç" (45 dk.)

21-12/30/yeni-genclik-austin-kadro.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; seks, aşk ve stand-up için Austin'de bir araya gelen 20'li yaşlardaki gençler rüyalarındaki hayatı yaşamaya hazırlar. Ve çılgın eğlence ve flörtler havuzda başlıyor.

Eureka yapımcılığında hazırlanan serinin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

"Twentysomethings: Austin" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin