Yılbaşında ekranlar şenlenecek! Hangi kanalda neler izleyeceğiz?

Yılın en renkli sahnelerine, ünlü isimlerin ise en samimi hallerine şahit olacağımız yılbaşı akşamında bizleri neler bekliyor? Hangi kanalda hangi yılbaşı programı yer alacak? Kanalların yılbaşı programları neler? Cumartesi günü yayın akışı ne? O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak? Yılbaşında televizyonda ne var? 2023 yılbaşı TV programları!

Pınar Alçiçek
31 Aralık 2022 - 12:29
Kültür Sanat

Yılbaşı ruhunu bize en iyi şekilde yansıtan ve tüm yılın stresini eğlenceli anlarla bize unutturan birçok program 31 Aralık'ta ekranlarda yer alacak... Yeniyıla günler kala birçok izleyici tarafından merak konusu olan "Hangi kanalda hangi yılbaşı programları yer alacak?" sorusunu sizler için derledik...

İşte 31 Aralık akşamında ekranlarda yayınlanacak yılbaşı programları:

TV8 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Yılbaşının şüphesiz en çok tercih edilen programlarından olan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümüyle 2022'nin son saatlerini uğurlayıp 2023'ün ilk saatlerini ağırlayacak. Jüri üyeleri Seda Sayan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

22-12/29/danla-bilic-cemalcan-canseven.JPG

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak!

Aslıhan Malbora- Aytaç Şaşmaz, Alina Boz, Talat Bulut, Bestemsu Özdemir, Büşra Pekin, Kadir Doğulu- Neslihan Atagül, Şafak Sezer, Danla Biliç- Cemalcan Canseven, Ayça Ayşin Turan, Ebru Şahin, Cemre Baysel, Eser Yenenler- Berfu Yenenler, Melis Sezen, Selçuk Yöntem- Selin Şekerci, Chaby, Berfin Nilsu Aktaş, Onur Buldu ve Hazal Subaşı, sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

22-12/29/melis-sezen.JPG

Ayrıca Edis ve Köfn biribirinden güzel şarkıları ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

22-12/29/edis.JPG

22-12/29/neslihan-kadir-dogulu.JPG

İLGİLİ İÇERİK

TRT 1 - Gönül Dağı

TRT'nin izleyicisini ekrana kilitlediği dizisi 'Gönül Dağı' yeni bölümüyle 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlarda yer alacak.

Star TV - İbo Show

Saygıdeğer şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sunuculuğuyla yılbaşına damga vuracak 'İbo Show' 2023'e kahkaha dolu girmek isteyenlerin birinci adresi olacak. Gülben Ergen, Şafak Sezer, Dilan Çıtak, İrem Derici, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimlerin yer alacağı program saat 20.00'de izleyicilerin evine konuk olacak.

22-12/29/guldur-guldur-show-yilbasi-ozel-3.jpg

Show TV -  Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel

Yılların sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show' yeniyıl programıyla yılbaşı gecesinde yine izleyicileri gülmekten kıracak... 20.00'de Show TV'de yayınlanacak programa ünlü şarkıcı Aleyna Tilki konuk olacak.

Kanal D - Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Gazinosu

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yılbaşına özel "Yılbaşı Gazinosu" konseptli özel bölümü ekrana gelecek.

22-12/30/arkilar-bizi-soyler-2.jpg

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Tanyeli olacak. Eşsiz yılbaşı gecesine Gencer Savaş Bandosu ve On’lar A Capella sahne şovlarıyla eşlik edecek.

22-12/30/arkilar-bizi-soyler-12.jpg

FOX TV - Benden Ne Olur - Ata Demirer Gazinosu

Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Elçin Afacan’ın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filmi, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX'da seyirciyle buluşacak. 

22-12/29/benden-ne-olur-5.jpg

Ardından 'Ata Demirer Gazinosu' saat 22.00’de, FOX izleyicilere yılbaşı gecesinde keyifli anlar yaşatacak.

22-12/29/ata-demirer-gazinosu-1.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin