Yılbaşında ekranlar şenlenecek! Hangi kanalda neler izleyeceğiz?

Yılın en renkli sahnelerine, ünlü isimlerin ise en samimi hallerine şahit olacağımız yılbaşı akşamında bizleri neler bekliyor? Hangi kanalda hangi yılbaşı programı yer alacak? Kanalların yılbaşı programları neler? Pazar günü yayın akışı ne? O Ses Türkiye ne zaman yayınlanacak? Yılbaşında televizyonda ne var? 2023 yılbaşı TV programları!

Volkan Usta
31 Aralık 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Yılbaşında tüm yılın stresini eğlenceli anlarla bize unutturan birçok program 31 Aralık'ta ekranlarda yer alacak... Yeni yıla günler kala birçok izleyici tarafından merak konusu olan "Hangi kanalda hangi yılbaşı programları yer alacak?" sorusunu sizler için derledik...

İşte 31 Aralık akşamında ekranlarda yayınlanacak yılbaşı programları:

TV8 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Yılbaşı gecesinin vazgeçilmez programı “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel”de izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Beyazıt Öztürk’ün sunacağı, Ebru Gündeş, Murat Boz, Meryem Uzerli ve Acun Ilıcalı’nın da jüri koltuğunda yer alacağı programda birbirinden ünlü isimler sahneye çıkacak.

Gizem Örge–Aslı Kalaç, Kerem Alışık, Bengi-Sarp Apak, Devrim Özkan, Enis Arıkan, Özgü Kaya, Evrim Alasya, İbrahim Büyükak-Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Gupse Özay-Esra Ruşan-Hazal Türesan-Onur Gürçay, Buse Meral, Şifanur Gül ve Özge Özacar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

KubatNorm Ender ve INJI’nin birbirinden güzel şarkıları ile eşlik edeceği “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” programında Tolga Çevik ise izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Star TV - İbo Show

Star’ın yılbaşı ekranı, dev isimleri yılbaşında evlerinize konuk edecek. Yeni yıla, ‘İbo Show Yılbaşı’ ile girmeye hazırlanan Star, hem unutulmaz bir gece yaşatacak hem de milyonları ekran başına kilitleyecek. Bu çok özel programın konukları ise; Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, İdo Tatlıses ve Şafak Sezer… Aynı zamanda Oryantal Didem’de bu çok özel gecede dans performansıyla renk katacak. Yeni yıl coşkusunun yaşanacağı ‘İbo Show Yılbaşı’ özel programı, müziğin ve eğlencenin tek adresi olacak.

Kanal D - Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Gazinosu

Kanal D’de “Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel” programında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici programda Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi’yi konuk edecek.

Show TV - Güldür Güldür Show 'Yılbaşı Özel' 

‘Güldür Güldür Show’un yılbaşı bölümünde birbirinden özel isimler sahneye çıkacak. 90’lar pop müziğinin ikon haline gelmiş sesleri Metin-Eda Özülkü, Sibel Alaş, Jale ve Seyyal Taner; akordeon ustası Muammer Ketencoğlu ile Balkanlar Korosu, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı marşıyla Norm Ender ve 19 yıl aradan sonra ilk kez televizyon ekranına çıkan duayen müzisyen Nazan Öncel şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacak. Güldür Güldür Show’un bol kahkahalı skeçlerine de sürpriz isimler konuk olacak. İkonik ‘Sürahi Nine’ karakterleriyle Yasemin Yalçın ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtcu skeçlerdeki yerini alırken, illüzyonist Enver Ertaş sahnede Ali Sunal ile unutulmayacak bir gösteriye imza atacak.

TRT 1 - Lingo Türkiye Yılbaşı Özel

TRT 1’de yayınlanan, hızlı düşünenin kazandığı kelime yarışması ‘Lingo Türkiye’ Kemal Uçar’ın renkli ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Lingo Türkiye’nin eğlendirirken öğrendiren programında bu kez ünlüler yarışma heyecanını tadacak. Harflerin kelimelere, kelimelerin büyük ödüle dönüştüğü Lingo Türkiye’nin 31 Aralık gecesi birinci bölümünde; Serkan Çayoğlu, Tuba Ünsal, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Eser Eyüboğlu, Hüseyin Sevimli yarışırken ikinci bölümünde ise Doğu Demirkol, Merih Öztürk, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Berk Atan, Melis Sevinç kelimeleri doğru tahmin etmeye çalışacak.

FOX TV - Yılbaşı Programı

Fox ekranlarında yılbaşı akşamı dizi ve film keyfi ile geçecek. Her pazar severek izlenen Kirli Sepeti dizisi saat 20.00'de tekrar bölümüyle ekrana gelirken, saatlerde 23.00'ü gösterdiğinde ise İlker Ayrık'ın yönettiği, senaryosunu M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı, başrollerini Erdal Özyağcılar, İlker Ayrık ve Hande Soral'ın paylaştığı Müstakbel Damat filmi ekranda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin