Yılmaz Erdoğan'dan Cansu Taşkın açıklaması!

Yılmaz Erdoğan'ın, geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı iddia edilerek görüntülerini sosyal medyada kardeşi vasıtasıyla yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı öne sürülmüştü. Erdoğan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 09:50
Magazin

İnci Taneleri dizisiyle gündemde olan oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın sosyal medyada birlikte yer aldıkları görüntüleri yayan Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre; Yılmaz Erdoğan'ın şubat ayında model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına dair söylentiler ortaya atıldı. İki taraf, iddialar hakkında uzun süre açıklama yapmazken, bu sessizlik geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerle bozuldu. Görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayımlandı.

Kumpas mı Kuruldu?

Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Yılmaz Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

Kendi aralarında anlaşmaya varan kardeşlerden Vurgun telefonla konuşuyormuş gibi yaptığı esnada cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı ve bu şekilde Erdoğan'dan habersiz olarak iki isme ait görüntüler kaydedildi.

Basına Servis Edildi

İddiaya göre, Taşkın ve Erdoğan arasında birkaç gün süren yakınlaşma, herhangi bir ilişkiye dönüşmezken, ilerleyen tarihlerde Erdoğan, Taşkın'ın ısrarlı aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı.

Bu durum üzerine Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdi. Dedikoduların manşetlerde yer almasına rağmen Erdoğan cephesinden bir açıklama gelmemesi üzerine Taşkın ve Vurgun, bir yandan geçen hafta itibarıyla Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, bir yandan da ilişki iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Dava Açılacağı İddia Edildi

Görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından Erdoğan'ın 'büyük bir öfke duyduğu' öğrenilirken avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.

'Kimseyi Dava Etmiyorum'

Yılmaz Erdoğan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle" ifadelerine yer verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin