Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ yeniden bir arada!

Sevilen ikili yeniden bir araya geliyor.

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 09:59
Magazin

Bir döneme Bir Demet Tiyatro ile damgasını vuran ikili Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ, Çok Güzel Hareketler 2'nin 2020 yılbaşı özel bölümü ile ekranlara yeniden damgasını vurmuş ve Mükremin, Lütfiye Çıtır ve Feriştah karakterleri ile ekranlarda nostalji rüzgarları estirmişti. 

20-01/02/bit-demet-tiyato.png

Sevilen ikili Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ, yeni bir proje ile tekrar yan yana geldi. 90'lı yıllarda başlayan efsane performansları ile izleyenleri kendilerine hayran bırakan ikili, Aydınlık Evler adlı yeni bir tiyatro oyunu ile dönmeye hazırlanıyor. 

20-01/02/demet-akbag.png

Usta isim Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yöneteceği Aydınlık Evler adlı oyun, bir aile hikayesini tiyatro sahnelerine taşıyacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre hazırlıkları başlayan proje için cast çalışmaları başladı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin