Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu aynı projede!

Ekranların sevilen isimleri aynı projede bir araya geliyor.

Merve Mutlu
02 Ocak 2020 - 10:29
Yeni Bölüm

Şahsiyet dizisinin Emmy ödüllü oyuncusu Haluk Bilginer'in yeni projesi belli oldu. Usta isim, en son Çarpışma dizisinde karşımıza çıkan Elçin Sangu ile birlikte rol alacak. 

20-01/02/haluk-bilginer.png

Geçtiğimiz 2019 yılı içerisinde dünya çapında özel bir anlamı olan Emmy Ödülleri'nde, Şahsiyet dizisi ile büyük bir başarı yakalayarak ödül alan ve adından sıkça söz ettiren Haluk Bilginer yeni bir proje ile dönüyor. Başarılı isim, kadrosunda: Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ve Ezel Akay yönetmenliğinde çekilecek olan 9 Kere Leyla adlı filmde rol alacak. 

Contact Film yapımcılığında hazırlanan ve oyuncular ile teknik ekibin Beykoz'da bir villada okuma provası için bir araya geldiği projenin hazırlıkları devam ediyor.

9 Kere Leyla filminin konusu: 

20-01/02/9-kere-leyla.png

Zengin ve başarılı bir iş insanı olan Adem'in (Haluk Bilginer) evliliklerini genç bir kadın olan Nergis (Elçin Sangu) için bitirmeye çalışması ve bu uğurda, boşanmayı kabul etmeyen domestik eşi Leyla'yı (Demet Akbağ) 9 kere öldürmeyi denemesini konu alıyor. İstemeden de olsa kadınların yeni bir dünya kurmasına sebep olan bu yolda beklenmedik sürprizler de Adem'i bekliyor olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin