Yılmaz Kunt Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

Kırmızı Oda'ya bir konuk daha geliyor.

Merve Mutlu
15 Şubat 2021 - 17:58
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde sevilen bir oyuncu daha konuk olarak yer alacak.

21-02/15/kirmizi-oda.jpg

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. Kadrosundan Meriç Aral'ın ayrıldığı diziye yeni konuklar gelerek heyecanı artıracak. 

Yılmaz Kunt Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

21-02/15/yilmaz-kunt.jpg

Melisa Berberoğlu, Celil Nalçakan, Sevinç Erbulak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Ruhi Sarı, Evrim Alasya, Melisa Sözen, Füsun Demirel, Emre Kınay, Sema Keçik, Tansel Öngel ve daha birçok ünlü ve sevilen ismi kadrosuna konuk eden Kırmızı Oda'da konuk olacak yeni isim Yılmaz Kunt oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin