Yonca Evcimik, Aleyna Tilki hakkında "taklit" iddiasında bulundu!

90'lı yıllarda hayatımıza giren ve büyük bir sevgi toplayan Yonca Evcimik, Aleyna Tilki'nin kendisini taklit ettiğini iddia etti. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 14:42
Magazin

90'lı yıllarda rol aldığı Çılgın Bediş dizisi ve Türkiye'nin Pop tarzındaki müziğine katkıları inkar edilemez sanatçısı Yonca Evcimik, katıldığı bir programda Aleyna Tilki hakkında yorumlarda bulundu. 

19-05/06/yoncimik.png

"Aleyta Tilki beni taklit ediyor ama onda çirkin duruyor!"

90'lı yıllarda televizyon ekranlarında fırtınalar estiren ve bir neslin ortak sevdiği dizi olan Çılgın Bediş, geçtiğimiz sene yeniden çekileceği iddiaları ile gündeme gelmişti. Başrolündeki Yonca Evcimik'in canlandırdığı  Bediş karakterini bu kez Aleyna Tilki'nin canlandıracağı konuşulan proje; Yapımcı Aybek'in, piyasadan gelen “Neden Çılgın Bediş’i yeniden çekmiyorsun?” şeklindeki ısrarlar üzerine harekete geçmesine rağmen henüz hayata geçirilmedi. 

Çılgın Bediş rolü için Tilki'ye rol teklifi gittiği konuşulurken, Tilki'nin yoğun takvimi nedeniyle kabul edemediği öğrenilmişti.

19-05/06/yncimikks.png

Yonca Evcimik, katıldığı bir televizyon programında:  “Aleyna Tilki’yi tarz olarak kendime benzetiyorum, beğeniyorum da… Ama üstüne hiçbir şey koymadan benim 90’larda yaptığımı yapıyor, yıl olmuş 2019. Yazık! Bazı şeyler Aleyna’da sakil duruyor. Böyle olması ilginç” diyerek gündeme damgasını vurdu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin