İkizler Memo Can sezon finali ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo Can'ın sezon finali tarihi belli oldu... Sevilen dizinin sezon finali ne zaman?

Nurşah
06 Mayıs 2019 - 14:42
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen aile komedi dizisi İkizler Memo - Can sezon finali bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Geçtiğimiz Eylül ayında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak?

19-05/06/ikizler-memo-can-sezon-finali.jpg

İkizler Memo - Can sezon finali tarihi belli oldu!

Başrolünde çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'nin yer aldığı İkizler Memo- Can dizisi sezon finali bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümleri ile izleyiciye keyifli anlar yaşatan sevilen dizinin sezon finali bölümü ise yayın akışı gününden farklı bir günde izleyici karşısına çıkarak takipçilerini şaşırtacak...

19-05/06/ikizler-memo-can-ne-zaman-sezon-finali.jpg

Sevilen aile komedi dizisi İkizler Memo Can 8 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümü ile sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyicilerine veda edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

İkizler Memo Can sezon finali fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin