Yasak Elma Şahika (Nesrin Cavadzade) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma konusu ve oyuncularıyla çok konuşulan diziler arasında. 44. bölümde diziye dahil olan Şahika kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 14:05
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma konusu ve oyuncularıyla çok konuşulan diziler arasında. 44. bölümde diziye dahil olan Şahika kimdir? Gerçek adı nedir?

Yasak Elma Şahika kimdir?

19-05/06/yasak-elma-sahika.png

Şahika, Kaya'nın (Barış Kılıç) kardeşidir. Asil, güzel, hırslı ve iddialı bir karakter olan Şahika, Ender ve Yıldız'a karşı duran ve tehlike arz eden bir kadındır. 

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini Nesrin Cavadzade canlandırmaktadır. 

Nesrin Cavadzade kimdir?

19-05/06/cavadzade.png

Türkiye'ye on bir yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2007'de ATV'nin "Yersiz Yurtsuz" TV dizisinde oynadı. Ertesi yıl, Hüseyin Karabey'in "Gitmek" ve Cemal Şan'ın "Dilber'in Sekiz Günü" filmlerinde yer aldı.

Nesrin Cavadzade'nin daha önce rol aldığı diziler:

- Yersiz Yurtsuz (Suna)

- Samanyolu

- Al Yazmalım

- Ağır Roman Yeni Dünya 

- Görüş Günü Kadınları

- Kış Güneşi

- Fi

- Bizim Hikaye

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin