You Me Her 5. sezon olacak mı?

You Me Her'ün gelecek sezonu yani 5. sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. You Me Her 5. sezon detayları...

Kardeşinin, evliliğiyle ilgili verdiği tartışmalı bir tavsiyeyi uygulayan Jack'in ek işi escortluk olan 25 yaşındaki lisansüstü öğrencisi Izzy ile iletişim kurmasıyla gelişen olayları izlediğimiz Audience Network dizisi "You Me Her"ün ne zaman sona ereceği artık belli!

YOU ME HER FİNAL YAPIYOR!

Geçmiş dönemde 4. ve 5. sezon onaylarını birlikte alan dizinin 5. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı resmileşti.

YOU ME HER 5. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Başrollerinde Greg Poehler (Jack Trakarsky), Rachel Blanchard (Emma Trakarsky), Priscilla Faia (Isabelle "Izzy" Silva) ve Melanie Papalia'yı (Nina Martone) izlediğimiz dizinin final sezonunun prodüksiyonuna Vancouver'da başlanmış durumda.

19-06/10/ymh.jpg

Yaratıcı, yürütücü yapımcı ve showrunnerlığını John Scott Shepherd'ın üstlendiği yapımın yeni sezonunun tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Gail Harvey oturacak.

Peter Jaysen, Alan Gasmer ve Jonathan Schwartz'ın yapımcılığını üstlendiği You Me Her'ün 4. sezonunun tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda ise Jem Garrard oturuyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin