Young & Hungry 5. sezon onayını aldı

Emily Osment, Young & Hungry'nin 5. sezon onayını aldığını duyurdu.

Gözüken o ki Freeform, Young & Hungry'nin daha fazla bölümü için oldukça iştahlı!

2017'DE YENİ SEZON GELİYOR

Dizinin yıldız ismi Emily Osment, Young & Hungry'nin 5. sezon onayını aldığını duyurdu.

16-10/25/young-hungry-twitter.png

Emily Osment'ın canlandırdığı genç bir yemek bloggerı Gabi Diamond'ın zengin bir teknoloji girişimcisinin kişisel şefi olarak çalışmaya başlamasıyla gelişen komik olayları yansıtan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jonathan Sadowski, Rex Lee, Aimee Carrero, Jayson Blair ve Kym Whitley gibi isimler rol alıyor.

İZLENME ORANLARI

Dizinin 01 Haziran-03 Ağustos arasında ekranlara gelen dördüncü sezonu izlenme oranları açısından düşük ancak istikrarlı bir grafik ortaya koymuştu. Dizi, son sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.27 reyting oranı ve 550,000 izleyici ortalamalarını elde etmişti.

Sezon reyting rakamları düşük gözükse de bu rakamların aslında bir önceki sezondan daha yüksek olduğu gözlemleniyor. Yeni sezon onayının gelmesindeki önemli etkenlerden biri de bu olsa gerek. Dizi, üçüncü sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.26 reyting oranı ve 537,000 izleyici ortalamalarını elde etmişti.

16-10/25/young-and-hungry.jpg

Yayıncı kanal Freeform'dan yeni sezon onayı konusunda henüz resmi bir duyuru gelmese de Emily Osment'ın açıklamasına göre beşinci sezon çekimlerine önümüzdeki hafta başlanıyor.

Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ve bölüm sayısının kaç olacağı konusundaki ek detayların önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor. Son iki sezonun 10 bölümden oluştuğu göz önüne alınırsa bizleri yeni bir 10 bölümün daha beklediğini söylemek mümkün.

Freeform'un Young & Hungry'i beşinci sezon için yenilemesinden memnun musunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin