resim yok
03 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Bir Çocuk Sevdim’ 9 Eylül’de başlıyor. İki gencin aşk hikayesinden yola çıkan dizi, önyargıların insan hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor. Başrol oyuncuları Bülent İnal, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş’la yeni projelerinin detaylarını konuştuk
“SICAK VE SAMiMi BiR HiKAYE”
 
* Bu diziden önce hangi projelerde rol aldınız?
Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitim aldım. Sonrasında ufak tefek işler oldu. Ama geçen yıl yayınlanan ‘Her Şeye Rağmen’ ilk işim diyebilirim. 
 
* Dizinin esas kızını oynuyorsunuz. Nasıl biri Mine?
Hikayenin ana karakteri. Orta sınıf bir ailede büyümüş en küçük çocuk. 17 yaşında, lise son öğrencisi. Biraz asabi. Kendince doğruları var. Ne istediğini bilen bir kız. Hayatta tutunmaya çalışırken yediği darbeleri göreceğiz. Çok saf, duru bir aşk yaşıyor. Kalbi Sinan için çarpıyor. Aile baskısına aldırmadan bu aşkın arkasında durmaya çalışacak.
 
* Sizin ilk aşkınız... 
Ben lise son sınıf öğrencisi değildim, daha küçüktüm. Tabii ki ilk aşk unutulmaz. Ama benim çok anım yok açıkçası. Mine’de ilk aşkın verdiği savurganlığı göreceğiz. Hiçbir şey umurunda değil. Sevdiği çocuk yanındayken her şeyi doğru yaptığını düşünüyor. Biz de öyleydik. 
 
* Çetin Tekindor, Bülent İnal gibi deneyimli oyuncularla çalışmak nasıl?
Çetin Ağabey gerçekten bakışlarıyla bile etkiliyor insanı. Babam diyebileceğim kıvamdayız. Çok seviyorum onu. Bülent Bey’le de çalışmak güzel. 
 
* Sizce bu dizinin seyirciyi çeken yanı ne olacak?
Çok gerçek. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum. Üzerine çok çalışılmış sıcak ve samimi bir hikayesi var. 
 
“BAŞLARDA SOĞUK GÖRÜNÜRÜM AMA ŞEKER BiRiYiMDiR”
* Hangi karakteri canlandırıyorsunuz? 
Timur’u oynuyorum. Çocukluk yıllarında araba tamirciliğiyle çalışmaya başlamış. Sonra çok hızlı bir şekilde iş hayatında yükseliyor. 13 yaşında kızı var. Kızından başka kimseyle duygusal bağ kuramıyor. Yaşadıkları sebebiyle iç dünyasını insanlara kapatmış. Bu sebeple kısa süreli ilişkiler yaşıyor. Ama Turan ustanın kızı Mine’yle hayatı değişecek. Bazılarına sert, bazılarına kararlı, bazılarına da çekici bir adam olarak görülebilir. Ama kötü adam değil. 
 
* Kadınlar size daha çok romantik aşık rollerini yakıştırıyor...
Timur yerine göre romantik de olacak. Ama seyirciyi başlarda biraz tedirgin edecek. İyi mi, kötü mü karar veremeyecekler. Gizemli bir tarafı var. Farklı bir rol olduğu için ben de heyecanlıyım. Biraz o klişelerden sıyrılmak istedim.
 
* Sizin de gizemli bir tarafınız var sanki.
Biraz soğuk görünürüm ilk başta ama muhabbet ettikten sonra açılır, şeker biri olurum. 
 
* Ekiple aranızdaki uyum nasıl?
Gerçekten güzel bir ekip olduk. Kısa sürede birbirimize alıştık. İnşallah bu işe de iyi yansır. 
 
* Peki, bu diziyi neden izleyelim?
Daha iyi bir şey yok o saatte çünkü. (Gülüyor) Klişelerden uzak bir senaryo. Türk filmi tadında ilerlemeyecek dizi. Psikolojik çatışmaları ve derinlikleri yüksek sahnelerle dolu. Özellikle kız çocukları olan anne ve babaların daha dikkatle izleyeceklerini düşünüyorum. Önyargıların, tabuların, mahalle baskısının, insan hayatını nasıl etkilediğini sorgulayan bir aile draması. Dikkat çekecek bir iş. 
 
 
“GERÇEK AŞKIN PEŞiNDEN SONUNA KADAR GiDECEKLER”
 
* Canlandırdığınız Sinan nasıl bir karakter?
Varlıklı bir ailenin tek oğlu. Üniversiteyi bitirmiş, master yapmaya hazırlanıyor. Zenginliğe kapılıp gidebilecek bir çocuk değil. Ailesi olmadan da ayakları üstünde durabileceğine inanıyor. Asi bir çocuk. Babasına da, tabulara da başkaldırabiliyor. Gerçek aşkın peşinden sonuna kadar gidebilecek biri. Mine onun ilk aşkı. Ve o masumiyette aşklarını yaşıyorlar. Ancak her şey istedikleri gibi gitmeyecek. Aşklarını nasıl yaşadıklarını, ilişkilerinin ilk günlerini göreceğiz. Ama uzun sürmeyecek. 
 
* Sizin için bu sette olmak, böyle deneyimli oyuncularla çalışmak ne ifade ediyor?
Setteki disiplinleri, oyunculuğa bakış açıları bize de yansıyor. Çok fazla şey öğreniyoruz. Mesela benim Çetin Tekindor’la aynı sahnem olmamasına rağmen bakış açısını anlayabiliyorum. Çok şanlıyım.  
 
* Peki, sizi daha önce nerelerde izlemiştik?
Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunuyum. Dot Tiyatrosu’nun ‘Punk Pock’ oyununda oynadım. Geçen kış ‘Vücut’ diye bir film çektik. Şimdi de bu dizi oldu. Bir yandan da yine Dot’un‘Beautiful Burnout’ oyunu için hazırlıklarımız devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin