Yürek Çıkmazı 3. Bölümüyle izleyicisinden geçer not aldı!

TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı 3. Bölümüyle ekrana geldi. Peki Yürek Çıkmazı'nın 3. Bölümünde neler yaşandı? Yürek Çıkmazı 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yürek Çıkmazı'nın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne? Yürek Çıkmazı dizisi uyarlama mı? Yürek Çıkmazı'nın 3. Bölümünde Halil ve Zeynep arasında neler yaşandı?

Volkan Usta
16 Kasım 2022 - 11:18
Kültür Sanat

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşanYürek Çıkmazıüçüncü bölümüyle de izleyiciden büyük beğeni topladı.

22-11/16/c78a7097.JPG

Yürek Çıkmazı'nın 3. bölümünde neler oldu?

Karakola gelen Zeynep, arabasını darp edenin Cennet’in oğlu Halil Tekin olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı. Caner’i beklerken karşısında Zeynep’i görmek Halil için de büyük bir sürprizdi.

22-11/16/c78a6020.JPG

Üstelik bu onların ilk karşılaşması da değildi. Birbirlerini daha önce Kulüp Soso’da görmüşlerdi. Zeynep Caner’den şikâyetçi olmamasını istedi. Cennet Tekin’in dosyası için Halil’e konuşması gerekiyordu. Caner gözaltında da ifadesini alabileceğini söyleyerek geri adım atmadı.

22-11/16/dscf9268.JPG

Bunun üzerine Zeynep Halil’le karakolda konuştu. Ancak Halil beklediği tepkiyi vermedi. Cennet’in mektubunu yüzünde bir gülümsemeyle okudu. Sonra da mektubu çöp kutusuna atarak, yazılanları ciddiye almamasını, kendi işine bakmasını söyledi.

22-11/16/c78a6578.JPG

Ertesi gün Halil, Caner’in şikâyetini geri çekmesi üzerine salıverildi. Bunu öğrenen Zeynep bir kere daha şansını denemek için Halil’in evine gitti. Zeynep Halil’in duvarlarını yıkıp onu konuşturabilecek mi?

22-11/16/c78a6821.JPG

Babasının mükemmel kızı Feride, evliliğindeki sorunları babasına yansıtmamak için büyük çaba sarf etti. Yılmaz damadı sordukça, şehir dışında olduğunu söyledi ancak Yılmaz Feride’yi hiç beklemediği bir anda köşeye sıkıştırdı ve Kıvanç’la görüşmek istedi.

22-11/16/c78a6512.JPG

Babasının gözünden düşmekten ölesiye korkan Feride, gururunu ayaklar altına alarak Kıvanç’ın karşısına çıktı ve babasıyla konuşmasını sağladı. Kıvanç, Feride’nin hatırına renk vermedi. Feride, daha ne kadar bu oyuna devam edecek?

22-11/16/c78a6366.JPG

Birsen’in baba evine geri dönme ihtimali;  Mehmet ve Neşe’nin tüm planlarını alt üst etti. Yıllardır bir düzen tutturmuş, yatalak annelerini Birsen’in omuzlarına yıkmışlardı. Onun ve çocukların gitmesi demek, tüm rahatlarının kaçması demekti.

22-11/16/c78a6227.JPG

Mehmet Birsen’e açık açık baba evine dönmek isteyip istemediğini sordu, Birsen’in de gönülsüz olduğunu öğrendiğinde Yılmaz’ın karşısına bir teklifle oturdu.  Kardeşi öleli 12 sene olmuştu ve o günden beri de onlara Mehmet bakıyordu.

22-11/16/c78a6120.JPG

Birsen ve çocukları istiyorsa, o zamana kadar onlar için harcadığı her kuruşu geri verecekti. Lafının üzerine laf söylenmesi hele ki konunun dönüp dolaşıp paraya dayanması Yılmaz’ı çileden çıkardı. Mehmet’in kafasında sandalyeyi kırdı. Elinden zor aldılar. Birsen kaderine razı olup,  çocuklarının tüm itirazlarına kulaklarını tıkayıp, baba evine dönecek mi?

22-11/16/c78a6118.JPG

Zeynep’in kendisi hakkında bilgi toplamak için mahalleye geldiğini öğrenen Yılmaz, Feride’yi kardeşleriyle konuşması için görevlendirdi. Bunun üzerine Feride, Halil ve Birsen’i kendi evine yemeğe çağırdı. Bu buluşma üç kardeş arasında büyük bir hesaplaşmaya dönüştü. Ve saflar iyice belli oldu.

22-11/16/c78a6078.JPG

Birsen’i eve bırakan Halil, ablasının ısrarını kıramadı ve yemeğe kaldı. Yemekte Halil, Seray’dan annesinin göğsündeki morluğu öğrendi. Umursamazmış gibi göründü ancak düşündükçe bu durum zoruna gitmeye başladı. Halil bu bilgiyi, diğer tüm yaşadıkları gibi kendine mi saklayacak yoksa Zeynep’le mi paylaşacak?

22-11/16/c78a7303.JPG

Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle her Salı akşamı TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin