Yürek Çıkmazı bu akşam yayınlanacak mı? TRT'den son dakika değişikliği!

TRT'nin başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta yer aldığı Yürek Çıkmazı bu akşam son dakika değişikliği ile ekranda olacak. Peki Yürek Çıkmazı'nın 19. bölümünde neler oldu? Yürek Çıkmazı'nın 20. bölümde neler yaşanacak? Yürek Çıkmazı 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
18 Nisan 2023 - 12:30
Kültür Sanat

Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmazı 20. bölümüyle bu hafta ekrana gelmeyecekti fakat kanal flaş bir karar aldı. İşte detaylar!

TRT 1'de bu akşam "Yürek Çıkmazı" dizisinin saatinde film yayınlanması planlanıyordu. Ancak akış yeniden eski haline döndü.

Halil Zeynep’i istemeye gidiyor! (20. Bölüm)

Yapılan güncellemeyle Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmi yayın akışından çıkarıldı. “Yürek Çıkmazı” dizisinin yeni bölümü özetsiz olarak bu akşam ekranda olacak. Ardından 22.30’da Cumhurbaşkanı Özel Yayın’ı seyirciyle buluşacak.

Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle her salı saat 20.00'de TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin