Yürek Çıkmazı dizisinin başrolü Alp Navruz, iki projeyle el sıkıştı! Peki dizi final mi yapacak?

Son olarak Yürek Çıkmazı'ndaki Halil karakteriyle adından söz ettiren Alp Navruz, iki dev projeye imza attı! Alp Navruz, Yürek Çıkmazı'ndan ayrılacak mı? Yürek Çıkmazı final mi yapıyor? Alp Navruz kimdir? Yürek Çıkmazı 15. bölüm fragmanı izle!

Pınar Alçiçek
06 Mart 2023 - 10:58
Magazin

Yürek Çıkmazı ve Ada Masalı gibi popüler projelerde adı geçen yakışıklı oyuncu Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisinin çekimleri devam ederken iki farklı markayla el sıkıştı!

Geçtiğimiz yıl reklam yüzü yaptığı Alp Navruz'dan büyük nükse elde eden giyim markası, bu sene de yola aynı isimle devam etme kararı aldı. Navruz'un bir önceki sezon partneri Alina Boz ise anlaşmayı kabul etmedi. Navruz'un yeni parterinin kim olacağıysa bilinmezler arasında...

23-03/06/cojmhgf.jpg

ALİNA BOZ, SÖZLEŞMEYİ NEDEN REDDETTİ? ALP NAVRUZ'UN ALACAĞI RAKAM DUDAK UÇUKLATTI!

Yetenekli oyuncu Alp Navruz, giyim markasıyla olan sözleşmesini 4.5 milyon TL karşılığında güncellerken, meslektaşı Alina Boz bu teklifi reddederek markayı takipten çıktı! Bu anlaşmazlığın nedeni ise henüz öğrenilemedi...

NAVRUZ, DURDURAK BİLMİYOR!

Giyim markasının ardından daha önce çalıştığı kozmetik markasıyla da sözleşmesini yenileyen Navruz, yeni sezona bomba gibi girmeye kararlı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin