Yürek Çıkmazı'nda şok eden değişim yaşandı! O isim artık ekipte yok...

TRT'nin izleyicisini her Salı ekrana kilitlediği Yürek Çıkmazı dizisinde ağızları açık bırakan bir değişim yaşandı... Hangi isim diziden ayrıldı? Yerine hangi yönetmen geldi? Serdar Gözelekli kimdir? Neden ayrıldı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman? Yürek çıkmazı 14. bölüm fragmanı izle! Bahadır İnce kimdir?

Her hafta Salı günü saat 20.00'de seyircisiyle buluşan Yürek Çıkmazı, deprem felaketi sonrası kısa bir ara vermişti. Geri dönüşü ise büyük bir değişimle olacak!

DİZİDEN KİM AYRILDI? NEDEN AYRILDI?

Gold Film'in TRT için hazırladığı Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmeni Serdar Gözelekli, sağlık sorunları sebebi ile diziden çekilme kararı aldı...

23-02/16/818a6321f038c247f72750cc45ec609c.jpg

YÜREK ÇIKMAZI'NIN YENİ YÖNETMENİ KİM?

Sektörün sevilen ismi Serdar Gözelekli, Yürek Çıkmazı'ndaki yönetmen koltuğunu bir başka başarılı yönetmen Bahadır İnce'ye devretti. 

23-02/16/bahadir-ince-filmloverss.jpg

Bahadır İnce kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

30 Aralık 1975 doğumlu olan Bahadır İnce, Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. 1997 yılında ekranlara gelmeye başlayan Baba Evi adlı dizinde Yardımcı Sanat Yönetmeni olarak kariyerine başlayan İnce, Günaydın İstanbul Kardeş ve Haziran Gecesi gibi dizilerde yönetmen yardımcılığı yapmıştır. Bu zamana kadar pek çok televizyon dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenmiş olan İnce, Es-Es, Şöhret, Canan, Bugünün Saraylısı ve Eski hikaye gibi projelerde yer almıştır.

Yürek Çıkmazı 14. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Önümüzdeki hafta itibari ile eski yayın akışına geri dönecek özel kanalların aksine TRT, bir süre daha dizi yayınlamayacağını açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin