Yurtta beklenen kar yağışı için tarih verildi!

Uzmanlar tarafından hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği açıklanırken kar yağışı için beklenen tarihi açıkladı.

Volkan Usta
24 Ocak 2023 - 11:44
Viral

Meteoroloji ve farklı uzmanlar tek bir fikir üzerinde ortak görüşlerini açıkladı. Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek.

Cuma gününden itibaren yağışlı hava batı bölgelerinden yurda giriş yapacak ve cumartesi günü de ülke genelinde etkisini gösterecek. Lapa lapa kar yağışı olmasa da bazı bölgelerde karla karışık yağmur yağacak.

23-01/24/640xauto.jpg

Uzmanlardan alınan bilgilere göre, “Beklenen yağış bu hafta geliyor. Batı bölgelerimizin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışları göreceğiz. Kuvvetli bir yağış vermedik ama barajlarda etkisi olacaktır." açıklamaları yapıldı.

Edinilen bilgiler ışığında, "Türkiye’ye kutup kapısı açılıyor. Bu kapıdan arka arkaya birçok karlı hava dalgası gelebilir. Tahminlere göre ay sonu itibarıyla yağışlı ve soğuk bir sürece giriyoruz. Ocak sonundan itibaren ve Şubat’ta yağmur, kar ve soğuk havanın etkili olması bekleniyor." yorumlarıyla beklenen kar yağışının çok geçmeden geleceği söylenmeye başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin