Yüsra Geyik'ten 'Aile' açıklaması!

Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik'ten Aile itirafı... Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik diziden çıkacak mı? Yüsra Geyik kaç yaşında? Nereli? Hangi dizilerde yer aldı? Sevgilisi kim? Aile 4. bölüm full HD izle! Aile 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile 5. bölüm fragmanı izle!

Pınar Alçiçek
29 Mart 2023 - 11:59
Magazin

Arka Sokaklar'da Zeliş karakteriyle hafızalarda yer edinen ve son olarak Aile dizisindeki Yağmur karakteriyle adından söz ettiren Yüsra Geyik, o dizi hakkında itirafta bulundu! İşte o itirafın detayları...

Nejat İşler, Nur Sürer, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı Aile dizisinde dikkat çeken başarılı oyuncu Yüsra Geyik, muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

23-03/29/61a62663b57f151ff4e3ba57.jpg

İLGİLİ İÇERİK

"SETE KOŞA KOŞA GİDİYORUM!"

"Oyuncu kadrosu kesinlikle çok güçlü. Bunu benim söylememe gerek bile yok. Bu kadar güçlü isimleri yan yana en son ne zaman gördük ya da bundan sonra ne zaman görebiliriz, bilmiyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Ama bir de kamera arkasındaki isimler var onlar da en az önü kadar kuvvetli isimler. O konuda daha da şanslı hissediyorum. Bu sebeple çok profesyonel bir o kadar eğlenceli bir ortamımız var. Sete koşa koşa gidiyorum. Birlikte çalışıyor değil, yaşıyor gibi olduk kısa sürede."

23-03/29/yusra-geyik-7-copy.jpg

"YAĞMUR'U KENDİME BENZETİYORUM!"

"Yağmur çok doğal bir kız. Çok içinden geldiği gibi her şey. Bu yönüyle benzetiyorum kendime. Çok zor bir çocukluğu ve tabii ki travmalarıyla boğuştuğu bir gençliği sonrasında bağımlılıklarla bu vesveselerden kurtulmaya çalıştığı bir hayatı olmuş. Bu yüzden kötü, yanlış, çirkin bir sürü şeyle burun buruna kalmış. Yağmur’ beni etkiliyor. Hem mağduriyeti hem yalnızlığıyla çok etkiliyor."

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin