Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi!

Bebek bekleyen ünlü oyuncu Funda Erğiyit, yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile dünyaevine girdi! Funda Eryiğit kimdir? Bebeğinin cinsiyeti ne? Adı ne? Kaç aylık hamile? Eşi kimdir? Berkun Oya kimdir?

Pınar Alçiçek
29 Mart 2023 - 11:40
Magazin

Son olarak Bir Başkadır dizisindeki oyunculuk yeteneğiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Funda Eryiğit, yönetmen Berkun Oya ile bebek beklerken dünyaevine girdi! İşte haberin detayları...

23-03/29/nikah-2.png

Sade bir törenle yakın dostları ve ailesiyle nikah masasına oturan çiçeği burnunda ikili, Kahramanmaraş depremi sebebiyle düğünlerini ertelemişti.

23-03/29/nikah-1-1680080021.jpg

FUNDA ERYİĞİT'İN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE? KAÇ AYLIK HAMİLE?

Oyuncu Eryiğit, katıldığı bir galada bebeği hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

"Evlilik yakındır. O işler biraz sarktı. Planların dışında gelişti birçok şey. Hamilelik çok güzel gidiyor. 28'inci haftadayım. Cinsiyeti ve ismi bize kalsın. Onları boş verin şimdilik"

Funda Eryiğit kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Funda Eryiğit, 1 Mart 1984 tarihinde Hollanda’nın Zwolle şehrinde dünyaya gledi. Aslen Samsun Bafralı olan oyuncunun babası işçi olarak Hollanda’ya gitmiştir. 4 yaşına kadar Babaannesiyle büyüyen Funda Eryiğit’in anne ve babası emekli olduktan sonra İstanbul’a dönüş yapmış ve aile bir arada yaşamaya başlamıştır.

Kadir Has Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne ve mezun oldu. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin