Yüz Yıllık Mucize'nin 2. Bölümünden yeni fragman yayınlandı! Eşref ve Süreyya'nın hikayesi derinleşiyor!

Star Tv'nin başrollerinde Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili'nin yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yüzyıllık Mucize dizisinin yeni bölüm fragmanında Süreyya ve Eşref yıllar sonra karşı karşıya geliyor! Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu ne? Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize dizisi gerçek hikaye mi?

23-03/27/1-1679943227.jpg

Başrollerini Zerrin Tekindor, Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Necip Nemili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan ve Hümeyra gibi isimlerin paylaştığı, Star TV ekranlarının yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize 23 Mart Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

23-03/27/fsp2dutwyaawjvy.jpg

Yüz Yıllık Mucize dizisi 2. Bölümde neler olacak? Eşref ve Süreyya hikayesi derinleşiyor! Eşref, Süreyya'yı görecek mi? 

23-03/27/3.jpg

Yüz Yıllık Mucize dizisinin 2. Bölüm 2. fragmanı görücüye çıktı! Eşref ve Süreyya sahneleri ise fragmana damga vurdu!

23-03/27/4.jpg

BU HİKAYEYİ BÖYLE YARIM BIRAKAMAZSIN!

İŞTE YÜZ YILLIK MUCİZE 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI!

Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu ne? Nerede çekiliyor? Oyuncuları kimler?

23-03/27/fsp1chkwwa0mylt.jpg

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusu ise şöyle; Günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiğinde Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır. Bu karşılaşma ve tanışma sonrası hem Harika hem de Kemal için yeni bir sayfa açılacaktır.

Yüz Yıllık Mucize yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Star Tv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin