Yüzleşme bugün başlıyor! İşte Yüzleşme dizisinin konusu ve oyuncuları!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme bu akşam başlıyor. İşte Yüzleşme'nin oyuncuları ve konusu....

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 11:46
Yeni Bölüm

Başrollerini Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı ve müjdesi aylar önce verilen Yüzleşme dizisi bu akşam başlıyor. Yüzleşme dizisinin oyuncuları ve konusunu sizler için derledik.. 

Yüzleşme dizisinin oyuncuları

Yüzleşme Ömer Aladağ - Engin Öztürk 

19-03/05/mer-aladag.png

Ömer Aladağ, Fikret'in kızı Gonca'ya aşıktır ancak Gonca bir gece ansızın ortadan kaybolmuştur. Gonca'yı bulamayınca Fikret'in yardımıyla Fransa'ya gidip okumuş ve dünyaca ünlü bir parfümör olmuştur. İyi kalpli mert bir adam olan Ömer'in içinde karanlık bir tarafı daha vardır.

Yüzleşme dizisinde Ömer Aladağ karakterini Engin Öztürk canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Masal - Hande Doğandemir

19-03/05/dogandemir.png

Aslında Fikret Kalenderoğlu'nun kaybolan kızı Gonca'dır. 14 yaşındayken tecavüze uğramış ve o gece ortadan kaybolmuştur. Yeniden doğabilmek için kasabasından ve sevdiği kişiden vazgeçip giden Gonca, Masal olarak geçmişin intikamını almak için kasabasına geri dönmüştür. Yetenekli ve zeki bir kadın olan 29 yaşındaki Masal, oteller zincirinin sahibidir. Kalender kasabasına bir turizm kompleksi kurma bahanesi ile dönen Masal'ın asıl amacı gizlenen gerçekleri ortaya çıkararak suçlunun cezasını çekmesidir.

Yüzleşme dizisinde Masal karakterini Hande Doğandemir canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Levent - Yiğit Kirazcı 

19-03/05/yigit-kirazci.png

Levent Elibeyaz, Halil Elibeyaz'ın oğludur. Kasabanın zengin ailelerindendir. Abisi ve babasının baskıcı davranışları yüzünden alkolik olmuştur. Levent 15 yıl önce Masal’ın başına gelenleri görmüş, yaşamış ama susmuş kimseye anlatamamış bir gençtir; ancak 15 yıl geçmesine rağmen hala Masal’ı aramakta ve onunla yüzleşmek istemektedir. Masal’ın kasabaya gelmesi ile Levent yeniden hayata bağlanacak ve gerçek karakteri de ortaya çıkacaktır.

Yüzleşme dizisinde Levent karakterini Yiğit Kirazcı canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Ayşegül - Gülsim İlhan Ali

19-03/05/ayseguk.png

Ayşegül, Gonca'nın en iyi arkadaşıdır. Şu anda Kalender kasabasında pastane sahibidir. Masal kasabaya geldiğinde Masal'ın da en yakın arkadaşı olacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Ayşegül karakterini Gülsim İlhan Ali canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Gonca - Elmira Akgun

19-03/05/elmira.png

Gonca, şimdiki Masal'ın gerçek halidir. 14 yaşında uğradığı tecavüzün ardından ortadan kaybolan küçük kızdır. Masal, Gonca'nın yani çocukluğunun intikamını almak için kasabaya dönecektir.

Yüzleşme dizisinde Masal'ın gençliği Gonca'yı Elmira Akgun canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Fikret Kalenderoğlu - Uğur Yücel kimdir?

19-03/05/ugur-yucel.png

Gonca'nın babası olan Fikret Kalenderoğlu, zamanında kasabanın en zenginlerinden biriydi. Canı gibi sevdiği kızı Gonca'nın ortadan kaybolması ile her şeyini bırakarak kızını aramış ancak bulamamıştır. Şimdi esans üretimi ve çiçek yetiştiriciliği yapan Fikret Kalenderoğlu, borç batağındadır ve geçmişin intikamını almak için gün saymaktadır. 

Yüzleşme dizisinde Fikret Kalenderoğlu karakterini Uğur Yücel canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Bibi / Gülder Kalenderoğlu - Şerif Sezer kimdir?

19-03/05/fikret.png

Kasabada Bibi olarak bilinen Gülder Kalenderoğlu, Fikret'i büyüten ve yetiştiren halasıdır. Hiç evlenmemiş olan Bibi çok az konuşur ama kasabanın en korkulan ve saygı duyulan yüzlerindendir.  

Yüzleşme dizisinde Bibi Gülder karakterini Şerif Sezer canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Zümrüt - Yeşim Ceren Bozoğlu 

19-03/05/zumrut-karaca.png

Eskiden hemşire olduğu bilinen Zümrüt oldukça gizemli, zeki ve güzel bir kadındır. Masal'ın halası olan Zümrüt, her zaman Masal'ın yanında olmuş ve intikamı için yardımcı olmuştur. Meselesi Masal'ın intikamını almak gibi görünse de bu tehlikeli kadın kendi intikamını da alacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Zümrüt karakterini Yeşim Ceren Bozoğlu canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Battal Torosoğlu - Mesut Akusta 

19-03/05/mesut-akusta.png

Battal Torosoğlu, eşkıya olarak Kalender kasabasına gelmiş, kan davalısı olduğu Halil Elibeyaz ile eşkıyalık, yalan ve dolan ile bir imparatorluk kurmuştur. Hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan Battal, çok tehlikeli bir adamdır ve çok da zekidir.

Yüzleşme dizisinde Battal karakterini Mesut Akusta canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Songül - Zeynep Eronat 

19-03/05/songul.png

Songül, Fikret'in eşidir. Sert ve gelenekçi bir kadın olan Songül, Fikret'in işleri bırakması ile büyük sorumluluk almıştır ve toprakların Ömer'e bırakılması nedeniyle Ömer'le bir güç savaşına girmeye çalışır. 

Yüzleşme dizisinde Songül karakterini Zeynep Eronat canlandırmaktadır.  

Yüzleşme Halil Elibeyaz - Macit Koper 

19-03/05/macit-kooper.png

Kasabanın en zenginlerindendir. Battal'ın babası tarafından kendi babasının vurulması ile aralarında bir kan davası oluşmuştur. Kalenderoğlu ailesi yükselmeden önce, Kalender kasabasında sözü geçen tek aile Elibeyazlar'dı. Sonradan çöküşe geçen Elibeyazları, Halil'in yaptığı kanunsuz işler kurtardı ve bu güne getirdi. İki oğlu olan Halil ağa çok kibar ve nazik bir adam gibi görünse de karanlık nezaketinin ardında onlarca kişinin kanı vardır. 

Yüzleşme dizisinde Halil karakterini Macit Koper canlandırmaktadır. 

Yüzleşme Seda Belkıs - Gözde Çığacı

19-03/05/seda-belkis.png

Seda Belkıs, Kalender kasabasında savcıdır. Oldukça zeki ve başarılı bir savcı olan Savcı Seda, bu zamana kadar her davayı çözmüş ve Kalander’de geçmişte yaşanan tüm cinayetlerin sorumlusunu bulmaya ve suçluları cezalandırmaya çalışacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Savcı Seda karakterini Gözde Çığacı canlandırmaktadır. 

Yüzleşme dizisinin konusu..

Yüzleşme dizisinin konusu, yaşadığı Kalender kasabasında 14 yaşındayken tecavüze uğrayan ve o gün ortadan kaybolan Gonca'nın, yıllar sonra çok zengin bir iş kadını olan Masal olarak kasabaya geri dönerek geçmişin intikamını alma mücadelesini anlatıyor. 

Yüzleşme dizisi her Salı saat 20:00'da Kanal D'de!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin