Zalim İstanbul 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Her şeyi itiraf eden Cenk ölecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.

Merve Mutlu
02 Mayıs 2019 - 15:56
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın rol aldığı, Kanal D ekranlarında sevilen diziler arasına girmeyi başaran Zalim İstanbul dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. 

19-05/02/nedim.png

Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak?

Karaçay konağında işler iyice karışacak. Nedim'in Cenk ile aralarında çocukluklarında yaşanan şeyleri hatırlaması Cenk'i de annesi Şeniz'i de rahatsız etmeye başladı. Cenk'in Nedim'in engelli olmasına neden olan yaptığı hata nedeniyle yaşadığı pişmanlık, Nedim'i her gördüğünde yeniden canlanıyor.. 

Cenk'in ruh halini bozan bu durum, Nedim'in hayatını tehlikeye sokuyor. Cenk elinde silahı alarak Nedim'in kafasına dayayarak ondan ve kendisini suçladığı geçmişten kurtulmak isterken, söyledikleri ile birlikte Cemre'ye yakalanıyor.. 

19-05/02/eniz.png

Annesi Şeniz'in doldurmaları ile bu hale gelen Cenk'in "Annem haklı, ikimizden biri ölene kadar bitmeyecek." sözleri, Nedim'e şiddet uyguladığını gördüğü halde inanmayan Agah beyin hayal kırıklığına ve öfkesine neden oluyor. Şeniz'in de gördüğü bu görüntülerin açıklamasını ise Cenk yapacak...

Cemre ise yaşananlar nedeni ile Cenk'e hesap soruyor. Şeniz'in Cenk'e "Ya sen öleceksin ya da o." sözlerinin anlamını soran Cemre, Cenk'in öfkesine tanık olacaktır. 

19-05/02/eniz-kimdir.png

Cenk'in öfkesi bu kez çocukluğundan beri onu suçlayan ve baskılarla etkisi altında tutmaya çalışan Şeniz'e kayacaktır. Annesinin çocukluğunda kendisine söylediği, "Kimseye söyleme Cenk, sakın kimseye canavar olduğunu söyleme. Yoksa kimse seni sevmez." sözleri kulağında çınlayan Cenk, "Ben bir canavarım. Kuzenini kendi elleriyle camdan aşağı atan bir canavarım ben." sözleri ile artık suçunu itiraf ediyor.. 

Cenk ölecek mi?

Gerçekleri öğrenen ve hatta gözleriyle gören Agah, bunun hesabını oğlu Cenk'ten soracaktır. Çok sevdiği abisinin kendisine emaneti olan ve çok sevdiği yeğeni Nedim'in, tekerlekli sandalyeye muhtaç yaşamasına neden olan kişinin kendi oğlu olduğunu öğrenen Agah, silahını hiç çekinmeden kendi oğluna doğrultacak. 

19-05/02/cnk-1556802267.png

Ancak herkesin engel olmaya çalıştığı bu durum gerçekleşmeyecek ve Cenk yaşayacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin