Zalim İstanbul 6 ülkeye satıldı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul yurt dışına açılıyor!

Nurşah
22 Temmuz 2019 - 14:32
Gündem

Kanal D ekranlarının oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizisi Zalim İstanbul 6 ülkede izleyici karşısına çıkacak! İşte detaylar...

19-07/22/zalim-istanbul-yurt-disi.jpg

Zalim İstanbul 6 ülkeye satıldı!

Geçtiğimiz sezon sonunda izleyici karşısında olan Zalim İstanbul dizisi kısa sürede büyük bir beğeni kazanmış ve başarılı bir grafik sergilemişti. Dram yüklü konusu izleyiciyi kendisine bağlayan Zalim İstanbul dizisi sezon arası verdiği şu günlerde yurt dışında da izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor...

19-07/22/zalim-istanbul-6-ulkede.jpg 

Ranini'de yer alan habere göre; ilk lisans satışını gerçekleştiren Kanal D Internationals, Romanya ile anlaştı. Romanya ve Makedonya dahil 6 ülkede yayına girecek olan Zalim İstanbul dizisinden gelen bu haber, dizinin izleyicilerinin yüzünü güldürdü. Ülkemizde de çok sevilen dizi, önümüzdeki haftalarda Kanal D Romanya'da izleyicisinin karşısında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin