Zalim İstanbul dizisi nerede çekiliyor?

İsmi ilk olarak Artvinli olarak açıklanan Zalim İstanbul dizisinin nerede çekildiği merak konusu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 17:08
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Zalim İstanbul dizisi, henüz yayın hayatına başlamadan büyük ilgi çekiyor. 

Başrolünde Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın rol alacağı; Ozan Dolunay, Berker Güven, Deniz Uğur, İdris Nebi Taşkan ve Sera Kutlubey gibi isimlerin rol alacağı Zalim İstanbul dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor.

19-02/19/zalim.png

Zalim İstanbul dizisinin konusu ne?

Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in (Deniz Uğur), lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) ile yollarının kesişmesini konu alan ve Antakya'dan İstanbul'a uzanan derin bir hikayeyi konu alıyor.

Seher'in annesi Nermin'in, Seher'in kızlarından birini, Agah Beyin fiziksel engelli olan yeğeni ile evlenmek üzere Agah beye satması ile başlayacak olan hikaye, bambaşka yerlere giderek izleyicileri şaşırtacak.. 

Zalim İstanbul nerede çekiliyor?

Zalim İstanbul dizisinin isminin ilk açıklanan ismi "Artvinli" idi. İlk bölümlerinin Artvin'de çekilmesi planlanan diziye, hava koşullarının engel olmasıyla ilk çekimler Antakya'da yapıldı. Antakya'da tamamlanan bölge çekimlerinin ardından ekip İstanbul'a geçti ve geriye kalan çekimleri İstanbul Kuzguncuk'ta yapmaya başladı. 

Avşar Film imzalı Kanal D'nin yeni iddialı dizisi Zalim İstanbul'un köşk çekimleri İstanbul'un Kuzguncuk ilçesinde yapılıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin