Zeki Demirkubuz o isimleri açıklayacak

Kader, Masumiyet, Hayat gibi filmleriyle tanınan Zeki Demirkubuz sosyal medyadan yaptığı açıklamada en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu söyleyeceğini duyurdu.

Berfin Sengil
04 Mart 2024 - 11:59
Viral

Usta yönetmen Zeki Demirkubuz, filmleri kadar sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla da gündemdeki yerini koruyor.

Sert eleştirileriyle dikkat çeken Demirkubuz'un, yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemik de ses getirmişti. Zeki Demirkubuz'un son açıklaması ise sevenleri tarafından merak uyandırdı.

En İyi Film ve En Etkileyici Oyunculuk Çıkışı

"Entellektüel dayatmalar, sanatsal komplekslerden kurtulup meseleyi basitleştirdikçe, insan neyi sevip neyi sevmediğini, neye inanıp neye inanmadığını daha iyi anlıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya hesabındaki açıklamaya Zeki Demirkubuz ilgi uyandıran sözlerle devam etti.

Bugün Açıklayacak

Yönetmen, "Bana göre bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğa karar verdim, yarın akşam söyleyeceğim" diyerek 4 Mart'a işaret etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin