Zeynep Beşerler'in yüzü tanınmaz halde! Açıklama yaptı...

Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, yeni haliyle hayranlarını şaşırttı. Bu değişimiyle haberlere gündem olan Beşerler açıklama yaptı: "Yolda görürseniz şaşırmayın!" Peki Zeynep Beşerler estetik mi yaptırdı? Zeynep Beşerler kim? Zeynep Beşerler'in oynadığı projeler neler? Zeynep Beşerler evli mi? Zeynep Beşerler estetiksiz hali!


24 Ocak 2023 - 14:56
Magazin

Bir döneme Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşkla damga vuran Zeynep Beşerler, Emir İçgören'le 2013 yılında evlendikten sonra bir süre ekranlara ara verdi. Yakın zamanda sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflardaki değişimi gözden kaçmadı. 

O paylaşım:

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, çıkan değişim haberlerine yanıtı ise yine sosyal medya üzerinden oldu!

Değişimiyle gündem olan Zeynep Beşerler kimdir? Evli mi? Kaç çocuğu var?

1979 doğumlu olan Zeynep Beşerler, 2022 yılı itibarıyla 43 yaşında sinema ve dizi oyuncusudur. 2013 yılında Emir İçgören ile evlendi. Çiftin, 2016 yılında 'Kerem' adında bir oğlu bulunuyor. Zeynep Beşerler 1.74 metre boyunda, 54 kilo ve aslan burcudur.

Bir kız kardeşi vardır. İstanbul ÜniversitesiFransız Dili ve Edebiyatı bölümü 3. Sınıftayken okulu bıraktı. Bir arkadaşının gece kulübünde tanıştığı yönetmen Sinan Çetinsayesinde reklam filmlerinde oynamaya başladı.

Tarkan'ın Dudu klibinde oynadı. O sıra Uğur Yücel'le tanıştı ve Alacakaranlık Kuşağı'nda oynamaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin