resim yok
27 Eylül 2011 - 00:00

Çağan Irmak’ın yöneteceği büyük prodüksiyonlu Keşanlı Ali dizisinde Nejat İşler’in partneri belli oldu: Belçim Erdoğan...

 
D Productions’ın bu sezon en flaş dizi projelerinden birisi olan Keşanlı Ali dizisinin baş rol kadın oyuncusu belli oldu. Çağan Irmak’ın yöneteceği dizide Nejat İşler’in canlandıracağı Keşanlı Ali’nin büyük aşkı Zilha rolü için uzun süredir yapım şirketi titiz bir cast araştırması yürütüyordu.
 
Özgü Namal başta olmak üzere pek çok ünlü ismin adının geçtiği Zilha rolü sonunda Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin'in oldu.
 
Zilha’yı daha önce tiyatroda Gülriz Sururi, sinemada ise Fatma Girik canlandırmıştı. Girik rolle Antalya Film Şenliği’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nün sahibi olmuştu.
 
Sinemada da psikolog
Geçen yıl “Aşk Tesadüfleri Sever” filmindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Belçim Erdoğan, şu günlerde Yusuf Pir Hasan’ın “Kurtuluş Son Durak” filminde de psikolog Eylem karakterini canlandırıyor. Bilgin film çekimlerinin hemen ardından dizi için çalışmaya başlayacak.
 
Haldun Taner’in ünlü müzikali Keşanlı Ali Destanı'nın dizi versiyonunu Özen Yula kaleme alıyor. Dev bir prodüksiyonun yapılacağı dizinin dekorları ise Beykoz’da kuruluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin