Zombi dizisi Z Nation 6. sezonu göremeyecek!

Syfy kanalının zombi temalı dizisi Z Nation 5. sezonuyla birlikte final yapıyor. Dizinin 6. sezonu olmayacak.

Son dönemde ekranlarda iyice popüler hale gelen zombi temalı dizilerin dikkat çekenlerinden "Z Nation" yolun sonuna geldi!

Z NATION İPTAL EDİLDİ!

Yapımcı David Michael Latt'ın sosyal medyadan gerçekleştirdiği video duyurusuna göre Syfy diziyi iptal etti. Buna göre önümüzdeki hafta beşinci sezonunun final bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizinin bu bölümü aynı zamanda dizi finali olacak.

Latt paylaştığı Periscope videosunda "Altıncı sezon onayını alamadığımızı size yüz yüze söylemek istedik. Beşinci sezon ile duruyoruz. Üzgünüz ancak aynı zamanda dizinin bizlere sunmuş olduğu fırsatlarından dolayı da minnettarız. Bu her şeyin sonu değil. Sadece birçok şeyin başlangıcı" ifadelerini kullandı.

18-12/23/z-nation-iptal-edildi.jpg

"Z NATION"IN HİKAYESİ

Kendine has mizahıyla zombi yapımlarını tiye alan ve zombi virüsünün tüm ülkeyi etkisi altına almasının üç sene sonrasında hikayesi başlayan Z Nation, virüse çare olabilecek tek insan, antikor taşıyıcısı Murphy'i koruyan bir grubun New York'tan Kaliforniya'ya ulaşma çabasını ve bu yolculuk esnasında başlarına gelen olayları konu ediniyor.

The Asylum yapımcılığında Karl Schaefer ve Craig Engler ikilisince yaratılan; Kellita Smith, DJ Qualls ve Keith Allan gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Z Nation son bölümüyle birlikte toplamda 69 bölüme ulaşacak.

18-12/23/z-nation-dizisi.jpg

FİNAL BÖLÜMÜ 28 ARALIK'TA!

Beşinci ve final sezonunun son bölümü "The End of Everything" 28 Aralık'ta Syfy izleyicisiyle buluşacak.

Son olarak dijital yayın platformu Netflix'in, Z Nation'ın prequel dizisi niteliğini taşıyan Jaime King'li (Hart of Dixie) "Black Summer" isimli bir zombi dizisine onay verdiğini hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin