Zoo 3. sezon onayını aldı

James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie'li dizi için CBS'ten devam kararı geldi.

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2016 - 15:34
İptal - Onay

CBS, geçtiğimiz seneden bu sezona kalan tek yaz draması Zoo için ağzı sıkı davranmadı!

3. SEZON ONAYI RESMİLEŞTİ

Yayıncı kanal, önümüzdeki ay gerçekleşecek ikinci sezon finali öncesinde Zoo'yu 3. sezon için resmen yeniledi. Karar, Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turu kapsamında açıklandı.

ZOO REYTİNGLERİ

CBS, Zoo'nun reytinglerinden memnun. Dizi, kanalın diğer yaz dizileri American Gothic ve BrainDead'e oranla oldukça iyi rakamlar elde etmeye devam ediyor.

James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie ve Billy Burke'lü dizinin devam etmekte olan ikinci sezonu 0.8 reyting oranı ve 4.5 milyon izleyici ortalamalarını yakalarken; American Gothic 0.6 reyting oranı - 2.9 milyon izleyici ve BrainDead ise 0.5. reyting oranı - 3.1 milyon izleyici ortalamalarına sahip.

16-08/11/zoo-dizisi.jpg

Zoo'nın yıldızı James Wolk'un geçtiğimiz ay TVLine'a yaptığı açıklamaya göre dizinin 06 Eylül Salı akşamı ekranlara gelecek iki saatlik sezon finali oldukça heyecanlı ve hikayenin devamının gelebileceği bir noktada bırakılacak. Bu nedenle dizi için gelen yeni sezon onayı hikayenin yarım bırakılmaması adına önemli bir gelişme oldu.

VAHŞİ HAYVAN SALDIRILARI

James Patterson'un Zoo isimli eserinden ekranlara uyarlanan dizi, dünya genelinde insanlara karşı gerçekleştirilen vahşi hayvan saldırılarını konu ediniyor.

CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Jeff Pinkner, Josh Appelbaum, Andre Nemec, Scott Rosenberg, Michael Katleman, James Mangold, Cathy Konrad, James Patterson, Bill Robinson, Leopoldo Gout ve Steve Bowen gibi isimler yer alıyor.

'Zoo' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin