Zuhal Topal gelecek sezon Fox Tv'de olacak!

Sevilen sunucu Zuhal Topal Fox Tv'de yayınlanacak olan yeni bir program ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Nurşah
23 Temmuz 2018 - 11:32
Magazin

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncu ve sunucusu Zuhal Topal önümüzdeki günlerde Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni bir program ile anlaştığını duyurdu... Sevilen ismin yeni programı hakkında merak edilenler haberimizde!

18-07/23/zuhal-topal-yeni-program.jpg

Zuhal Topal'ın yeni programı

Oyunculuğun yanında sunuculuk kariyerinde de oldukça başarılı olan Zuhal Topal, uzun süredir gündüz kuşağındaki programların sunuculuğunu yapıyor ve izleyiciden büyük bir beğeni topluyordu. Kısa süreli sessizliğinin ardından ekranlara dönmeye hazırlanan Zuhal Topal'ın yeni programı hakkında Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan bakalım neler yazdı:

Yapımcılığını Dual Yapım’ın üstlendiği, birçok ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü format şirketi Global Agency’ye ait Momsters isimli yarışma formatıyla Zuhal Topal ekranda olacak. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yarışmada gelin ve kaynanaların yemekleri yarışacak. Hani erkekler eşlerine “Annemin yemekleri senden daha güzel” ya da “Sen annemden daha güzel yemek yapıyorsun” der ya; işte bu yarışma bu gerçeği ortaya çıkaracak. Bir yandan sohbet, gelin kaynana dedikodusu sürerken nefis yemeklerde yapılacak. Çekimler haftaya başlıyor. Bayramdan sonra program Fox ekranında olacak. Zuhal Topal bence şahane bir oyuncu ama uzun süredir oyunculuk yerine sunuculuğu tercih ediyor. Onun da altından şahane bir şekilde kalkıyor. Eminim bu programla da çok ses getirecek. Topal önce insanları evlendirdi. Şimdi kaynanalarıyla yemeklerini test edecek ve gelin ve kaynanaları birbirine düşürecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin