Cennet dizisinin adı değişti! Yeni dizide hangi isimle anlaşıldı?

Most Productions imzası taşıyacak olan yeni dizi Cennet'in adı değişti! Merakla beklenen dizide hangi oyuncular yer alıyor?

Nurşah
23 Temmuz 2018 - 11:52
Gündem

Kod adı Cennet olarak duyurulan dizinin ismi değişti. Most Productions'un yeni sezona hazırladığı dizinin adı Kuyu olarak değiştirildi... Gelecek sezon'un en iddialı yapımlarından birisi olmaya aday olan Kuyu dizisi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

18-07/23/leyla-tanlar-kuyu-dizi.jpg

Kuyu dizisi oyuncuları

Kuyu dizisinde Cennet'in hiç tanımadığı bir aileye gelin gitmesi ve orada yaşadığı olaylar anlatılacak. Merakla beklenen dizinin başrolünde Paramparça'da Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar'ın yer alacağını duyurmuştuk... Genç oyuncuya, Payitaht Abdülhamid ve Aşk-ı Memnu dizilerinde severek izlediğimiz Nur Fettahoğlu eşlik edecek. 

18-07/23/baris-kilic-yeni-dizi.jpg

Yönetmen koltuğunda Muratcan Oğuz'un yer alacağı Kuyu dizisinin erkek başrol oyuncusu için Evlat Kokusu, Lale Devri gibi dizilerden de tanıdığımız Barış Kılıç'a teklif götürüldüğü söylentiler arasında yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin